ANNONS
Integritet på Tailsweep

Världens bästa uppfödare

/

Alla borde tycka att sin uppfödare till sin älskling är den bästa. Mina uppfödare Håkan och Susanne på Black Oranges är fantastiska. Nej jag är inte sponsrad, betalade 25 000 kr för Lucy. Men jag skriver gärna om dem för de är så underbara. De är duktiga, varje gång de får valpar går det jättebra, de är erfarna och älskar verkligen sina hundar.
Det är SÅ mycket jobb och ansvar med en valp så man måste verkligen veta vad man ger sig in i och man måste orka kämpa. Man ska vara 200% säker från början.
Susanne och Håkan har hjälpt oss från första dagen vi kom hem med Lucy. Jag känner många som köpt hund av dem och de är lika nöjda. man får alltid hjälp. Vi hördes dagligen i början för det är mer än vad man kan föreställa sig med en liten valp. Dessa raser kallas även för porslinshundar. De är så ömtåliga och lätt att en olycka tyvärr är framme. De sätter tex lätt i halsen och den här rasen går mycket med nosen neråt.


Titta vad liten hon är när vi hämtar henne 9 veckor.


Kan inte fatta hur liten hon var. Nu väger hon 2,4 kg och är en stor tjej. 🙂Här är vi framme hos dem när jag lämnade henne inför vår resa. De hjälper mig med hundvakt ibland och hon älskar, älskar vara där och leka med sina bästa kompisar.
Älsklingen!


De ger oss alltid snabba svar när vi hör av oss, är tjejerna själva med Lucy kan de alltid ringa Susanne. Hon svarar alltid. Det är väldigt tryggt. Får även mycket tips på bra produkter, nu har Lucy börjat äta Only dog probiotika, för bra immunförsvar och en fungerande mage. Bra om ni har hundar med känsliga magar. Vi äter vitaminer, det är lika viktigt för hunden.Tips om det är varmt, ge probiotika dagligen så inte hunden får diarré.
Ikväll ska jag hämta Lucy, det blir mysigt! Saknar henne här när jag sitter och jobbar, hon sitter alltid på stolen bredvid mig.

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00