• 2019-08-09, 12:02
  • 3

Fredag är här! Även om jag inte riktigt har ordning på veckodagarna gillar jag fredag allra bäst. Känns som alla är på bra humör inför helgen. Jag har varit ute på en runda med Lucy, 5 km orkade hon idag, vi har sol och varmt i Göteborg, skönt! Tror jag ska köpa skaldjur inför kvällen. Ni kanske är sugna på skaldjurspasta? Den HÄR är så god.

Men först! Ni ska få exklusiv kod hos Blueco som kör pangrea! Men med min kod får ni ytterligare rabatt som ger er 60% rabatt på alla reaplagg!  (60% rabatt med min rabatt alltså) Jag har tagit fram mina favoriter!

Ni får 60% rabatt från idag till och med hela söndag. Skriv koden CRAZYJOHANNA så dras all rabatt av vid kassan.

Lace dress jag haft mycket i sommar. Denna är med på rean, en kortare modell! HÄR. 

Den HÄR är samma som den ovan men leopard. ÄLSKAR den. Skön, sitter fint för det en rak modell som passar de flesta.. Hugg den på rean nu. Väger ingenting om ni ska utomlands.

Svart festligt kjol med volanger.Rak i modellen, sitter fint på. Sätt en t-shirts och sneakers till så bryter du av snyggt.

HÄR.

Tunika i leopard som jag använt mycket. Fint även som klänning på sommaren. HÄR. Finns även grön, svart, zebra. Svarta är så fin! HÄR. 

Så snygga bokstavshalsband. HÄR. 

Söta svarta klänningen HÄR.  Fin i höst.

Underbar hårolja, den är grym. Doftar ljuvligt och går in i håret ordentligt.

 

2019-08-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Jenny 11 månader sen

Så himla fina kläder😍

Anneli 11 månader sen

Hej!
Jag uppfattade det som att man får ytterligare 60% rabatt på rea priset, men så är det inte, utan när jag lägger in din kod, då blir det ett avdrag på ordinarie pris och slutsumman blir samma som rea priset utan kod, förstog inte riktigt då vad vitsen är med din kod 😳?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Nej haha då skulle det ju bli 100% rabatt!! 🙈

Förlåt att jag var otydlig. Ska ändra!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…