• 2019-08-10, 12:16
  • 5

Innehåller annonslänkar till ELLOS 

Det är en festivalhelg i Göteborg! Både Way out west och Kulturkalaset. Hur mycket folk som helst men härlig stämning. Vi gick en sväng både torsdag och fredag, fint väder och kul att bara gå omkring. Gick typ genom hela Göteborg, haha. 17 000 steg blev det igår.

Gick upp till Poseidon och ner tillbaka ner mot Stenpiren, även en sväng ner till Kajskjul 8 där det var dansband minsann. Får sån värme och nostalgi, mina föräldrar hade alla blå kasettband, kommer ni ihåg vad de heter? Kramgoa låtar osv. Underbart.

Janne är mer skeptisk men han är duktig på att dansa vilket är ett måste om man ska vara ihop med mig ;)  Vid 21 var vi hemma så det var en skön kväll.

Blev ett spontanköp på Synsam, hittade nya solglasögon på rean! Har länge letat efter ett par raka modeller, svarta lite större. Och här fanns de! Märket är Marc Jacobs, såg direkt att det var sånna jag ville ha. 25% rabatt är kul!

Nu ska jag tipsa er om blusen! I Kroatien hade jag klänningen och ni tömde lagret, haha. Men mönstret är så fint så förstår ni gillade den.

Johannafärger som mamma säger. Aprikos, beige, jordnära färger gillar jag.

Blusen har ni HÄR. Samma sköna material, fint till vita byxor nu när vi har sensommar. Klänningen HÄR om kanske det finns någon storlek kvar.

Eller shorts.

Nu ska vi gå till gymet, idag blir det skaldjur jag köpte igår.

 

 

 

2019-08-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Helena 11 månader sen

Jag var vid Poseidon igår…fanns inga påskliljor då 😂.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Haha Ni läsare ser mer än vad jag gör :-)
Jag har bildnamn på alla bilder och när man söker så kan gamla bilder komma med.

Maria i Kalmar 11 månader sen

Du är fin när du ler med öppen mun 😊 som på bilden med dig och Janne 😊
Ha en fortsatt skön kväll

Barbro 11 månader sen

Du är så stilig alla kläder..
Kram o ha en bra kväll.💕💕

sara Pettersson 11 månader sen

Hej Johanna, tack för reatipset på Synsam! Vad heter modellen på dina Marc Jacobs-glasögon? Riktigt snygga! Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…