• 2019-08-11, 18:48
  • 4

Innehåller annonslänk

Vår kompis Emelie hörde av sig igår lunch och frågade om vi skulle komma ner till hotell Eggers på ostron och champagne, det tackar man ju inte nej till. Så trevligt och gott det var!

Hotell Eggers kör riktigt bra pris på ostron och bubbel en gång i månaden från klockan 17, vi hade så trevligt och ostronen var goda. Janne lärde mig äta ostron när vi träffades, det tog ett tag men nu älskar jag det. Älskar verkligen skaldjur ostron är så vackert.

Hade bara mobilen med mig och fick några bilder av Emelie som ni hittar på instagram som Undermyumbrella.se. Hon är en mycket populär och duktig PT som både jag och Janne ska köra med framöver.

Tror vi tog in 40 ostron, haha.

Men hemma väntade ju massa skaldjur som vi även frossade loss på, vilken skaldjurskväll.

Älskar musslor, nästan det godaste jag vet. Jag kokar i grädde, vitt vin, persilja, massa vitlök, salt och peppar och persilja. Har recept annars HÄR. Gör frasiga pommes och en aioli till så är du hemma. Slurp.

Min gröna klänning finns HÄR. Kan man älska en klänning så gör jag det.

Nu ska Janne iväg på hockey och jag ska nog köra ett pass på gymet, igår körde vi triceps och bröst, skönt vara igång inne på gymmet igen!

 

 

2019-08-11 Johanna Toftby

Kommentarer

Nathalie 10 månader sen

Älskar också skaldjur! Bland det godaste som finns 😍 Ostron med en skvätt citron och tabasco är MUMS! 😍 Vacker du är!

Elin 10 månader sen

Ostron är fantastiskt med rätt tillbehör!! Kan till och med få cravings efter det ibland! Vad har eggers för priser med tanke på att det är billigare en gång i månanden? :)

Ulrika Hultberg 10 månader sen

Fin klänning du har på dig på bilden. Hur smakar ostron. ? Det har jag aldrig smakat på. Ha en bra kväll och en dag i morgon.
Kram

Marie 10 månader sen

Herregud vad snygg du är. Vilken klänning!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…