ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Torskrygg med smörstekta kantareller

/

Johanna Toftby

,

Recept

,


Torskrygg med kantareller, sweet lord vad gott detta var. Letar ni tips inför helgen och vill bjuda på något riktigt gott måste ni göra detta. Kanske har nyplockade kantareller? Jag köpte en fin torskrygg och stekte den i ugnen med lite salt och smör, den smälte i munnen.
Jag hade smörstekta kantareller, grillade tomater, gröna bönor och färsk potatis. Så galet gott och fräscht. Jag hyvlade lite smör över fisken så behövde ingen sås. Vill ni ha sås häll lite grädde över kantarellerna och lite oxfond, salt och peppar och koka ihop. Lyxigt gott till helgen. Se recept längre ner.

Nu ska vi hälsa på Jannes föräldrar en sväng, blir kul att träffa dem! Hoppas ni gillar den här enkla men fantastiska fiskrätten.
6

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00