• 2019-08-16, 10:29
  • 14

Innehåller annonslänk

Härligt med fredag! Kanske ni har jobbat första veckan efter semester? Men det går fort att komma in i rutiner. Skönt med vardag nu även om semester är välbehövligt. Ser fram emot hösten!

Helt övertygad om att man mår bra av samhörighet, rutiner är viktigt. Att ha tomma dagar, varken skola eller jobb under veckorna tror jag inte blir bra. Ensamheten kan knäcka vem som helst, tycker så synd om många som är ensamma. Men mycket ligger även på en själv. (Menar förstås inte barn)

Skolorna börjar nästa vecka och nu är det första året utan skolbarn. En konstig känsla. Marilyn tog studenten förra året men min halvbror Carl börjar trean i gymnasiet, det roligaste året av alla år i skolan.

En enda glädjefest hela sista terminen. Så många år att fira. Ser fram emot en student till nästa år!

Vet att ni är många läsare som har studenter nästa år, ni har massor med tips i min bok som kommer nu den 12e september. Mina bästa tips och en del misstag. Haha.

Gymmet är en plats jag också älskar. Äntligen har vi kommit igång ordentligt efter sommaren. Har kört varje dag den här veckan, det är kul att vi har det gemensamma intresset. Tränar så mycket bättre när vi kör ihop. Vi kör på Nordic Wellness i Göteborg och har många fina gym att välja på.

Tufft bröst och tricepspass igår, sedan körde jag en del ben efter när Janne körde axlar som jag hade kört dagen före. Underbar känsla med styrketräning. Tar på midjemåttet och bra för hormoner.

Många frågade efter den här vita blusen på instagram igår, jag fotade snabbt i morse, ser ut som ett spöke nyvaken och osminkad. Men så jag ofta går, har mindre och mindre smink numera, känns som att ju äldre vi blir desto mindre smink. Men skönt.

Vit blus HÄR Riktigt skön blus/skjorta, tips om ni letar efter något höstnytt men ändå svalt.

Fick så fint besök hemma i Skövde häromdagen. Våra uppfödare Susanne och Håkan kom och hälsade på med sin lilla valp på 12 veckor. Lucy blev så glad så jag trodde h0n skulle kollapsa av glädjerus. Haha. Hon älskar verkligen sina uppfödare och så glad vi har fin kontakt med dem. Lucy är där ibland när vi reser så får hon leka med sina kompisar.

Vi älskar er!

Nu ska jag sätta fart med ett samarbete som ska ut, sedan boka tryckeriet och allt kring releasen.

Om några veckor ska jag ha min stora releasefest i Göteborg, dessutom på ett favoritställe vi ofta går till. Ska bli så kul! Det är extremt mycket jobb kring en så stor fest, förra gången var vi över 200 gäster. Kommer även tävla ut några platser här, om ni läsare vill komma.

Ha en riktigt grym fredag, ikväll ska vi ut och äta med familjen.

2019-08-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Katarina 6 månader sen

Min son tar studenten nästa år så det ska bli kul att läsa dina tips :-)
Tack för en trevlig blogg, jag får mycket inspiration av både mat och träning av dig.

Ha en fin kväll!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Åh vad mycket du har att se fram emot!

Tack för fina ord, kramar

Ha en fin helg!

Anonym 6 månader sen

Ja mycket ligger hos en själv. Tex dom som är bloggare. Att ha bra kontakt med sina läsare och ha ömsesidig respekt. Trevlig helg.

AnnaE 6 månader sen

Vi har student nästa år! Ska bli så roligt! Min Fredag blev att jobba kväll också. Men men jag är ledig helgen så det får gå helt enkelt. Svårt att få in vikarier. ( Jobbar i hemtjänsten)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Vad roligt, då har du mycket att se fram emot!

Ni är fantastiska som arbetar i hemtjänsten, vilket jobb ni gör.
Ha en trevlig helg, kram

Linda 6 månader sen

Inget smink men tatuerade ögonbryn, lösfransar, fillers, botox… Suck. Ni medelålders kärringar…

Svar på kommentaren:
Sussi 6 månader sen

Lyser avundsjuka här,kan det möjligen bero på att Johanna är oerhört vacker……

Ann 6 månader sen

Är det du Linda…. igen?
Att du aldrig ger dej.

Maria 6 månader sen

Pinsam kommentar. Fy FAN så ruttet.

Jag är 55 år. Bryr mig om utseende. Fransar, bryn, smink, hår. Tränar och tänker på min kropp.

Inget fel i det alls.

Skäms på dig.

Karin 6 månader sen

Linda! Inget botox eller fillers för mig, men sminkar mig lite varje dag och bryr mig om mitt utseende, i övre medelåldern. Något fel i det? Undrar hur du ser ut!

Sussi 6 månader sen

Ja eller hur Karin, undrar hur du ser ut `Linda`. Vore intressant att se bild på dej.

Mia 6 månader sen

Linda- skicka in en bild på dig så Johanna får lägga upp.

Vill se hur du ser ut.

Ulrika Hultberg 6 månader sen

Tack för peppen idag 16 augusti. Det behöver man varje dag och som helg. Önska dig en trevlig dag, helg . Och det så mysigt med familjen i kväll.
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack, ja så är det. Ha en fin helg nu! Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…