• 2019-08-17, 10:31
  • 13

Igår åt vi en jättegod middag på Järnvägskrogen i Floda! Har ni varit där? Den är ganska nyöppnad, ligger precis vid stationen och de har byggt om gamla väntsalen och det är verkligen så mysigt och fint. Jannes föräldrar bor i Floda och han är uppvuxen där, så jag har åkt tåg dit några gånger när det är kalas osv och väntat inne på stationen, nu går det inte förstå att det har varit en gammal väntsal. Kan tipsa er att gå dit, även om ni bor utanför och vill göra en liten utflykt.

Jannes bror Mats fyllde år så vi var inbjudna av Jannes föräldrar på middag, men kvällens huvudperson var Oliwer som skulle överraska Mats och hans familj som ännu inte har träffar Oliwer. Ni skulle sett vilken glad Mats som fick se att Erik, Malin och Oliwer var med.

De kom faktiskt ner redan i onsdags så vi har träffat dem varje dag, ätit middag hos svärföräldrar, varit på Liseberg osv men hållit det hemligt för de ville överraska på middagen igår.

Mats med Oliwer! Som nu är 2,5 månad, växer så det knakar.

Farfar och gammelfarfar i bakgrunden. Shit vad farfar låter gammalt, haha. Vänjer mig aldrig. Men snygg farfar, eller hur!

Så söt och fin, finkläder på sig när det är kalas.

De har väldigt goda hamburgare, ska man äta hamburgare ute vill jag att det verkligen ska vara det där “extra”. Absolut ingen färdig platt som snabbmaten. Måste vara hemmagjorda, saftiga och bra smak.

Jag valde tryffelburgare och sötpommes med parmesan. Hur gott som helst. Jag lämnar ofta brödet, skulle aldrig orka annars.

Efter tog vi glass, de hade italiensk ekologisk och vi delade så ett par skedar räcker. Vanilj och pistage var underbart god.

Så kul att träffa alla, tack för middagen Pelle och Cristina!

(Istället för spekulationer i kommentarsfältet, jag har sett att flera undrar över Malin om hon varit sjuk och inlagd som någon hade sett hon skrivit själv på instagram, ja hon har varit sjuk och inlagd, men framöver kan hon får skriva här inne själv om hon vill för att hjälpa andra. Nu är hon bättre och är hemma! Men riktigt riktigt synd om henne, hon är en kämpe och Erik är helt fantastisk).

 

2019-08-17 Johanna Toftby

Kommentarer

Carina H 6 månader sen

Ser ju riktigt trevligt ut på rstaurangen. tyvärr är jag inte ute och fladdrar så mycket i Sverige,men skall ha Floda i tankarna om jag hamnar där. Ville bara berätta att Jag var på Diggiloo igår i Stockholm.så super bra hela gänget, har vart på alla dessa Diggiloo sen starten och alltid lika trevligt.

Ulrika 6 månader sen

Jag brukar be om burgaren utan bröd vid beställning så slipper man lämna/slänga!
Såg mkt gott och trevligt ut : )

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Finns alltid någon vid bordet som vill ha ;-)

Supergott var det!

Monica 6 månader sen

Kärlek till Malin. Så fruktansvärt tuff start att bli inlag så många veckor.

Förlossningsspykos är en mardröm :( men förstår att Erik är stark och fantastisk.

All styrka till dig Malin <3

Paula 6 månader sen

Ni är så fina allihopa . Oliver är bara så söt. All styrka till Malin 💕
Jag var på aw med mina kollegor på Järnvägskrogen vilken mat 🤩🤩 Rekommenderas 🙌🏼🙌🏼
Såg dig Johanna när du kom in , så snygg du är ☺️ Vågade inte gå fram till dig 😊tänkte säga att du har en så bra blogg , får skriv det här istället .
Kram Paula 💕

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack snälla.

Haha du skulle kommit fram så klart! Jag kom med tåget och väntade in de andra.
Så mysigt och fint de fått det och god mat!

Tack för fin kommentar, kramar

Barbro 6 månader sen

Vad skönt att Malin är på bättringsväg.
Kram till er alla och ha en bra lördagskväll..💕

Catrin 6 månader sen

Hej Johanna! Ser ut som en jättefin klänning du har på dig. Får jag fråga var den kommer ifrån? Tack för en fin blogg, toppenblandning av allt, så jag läser nästan dagligen. Ha en fin lördag! Hälsningar Catrin

Maria 6 månader sen

Hej Johanna, inspireras och blir varm i själen av att läsa hur du alltid prioriterat dina döttrar, lagt fokus på hem och goda middagar och även valt särboskap för deras skull. Gwyneth Paltrow har en liknande värdegrund. Vi är 70-talister allihop, kan det spela roll? Och ja, din särbo ser ut som ett kap. Varma hälsningar.

Maria 6 månader sen

Hej Johanna, blir varm i själen av att läsa hur du alltid prioriterat dina döttrar, gjort fint med fokus på middagar för hemkänsla och dessutom valt särboskap med din nya man (ja, han ser ut som ett kap). Läste i Amelia. Undrar om det är vi 70-talister som gör såna val. Inspireras även av Gwyneth Paltrow som har en liknande värdegrund som din. Ha en fin helg.

Mia 6 månader sen

Oliwer är så fin, vilken fin familj <3

Tack för tipset i Floda Johanna, bor i Lerum så ska nog testa denna restaurang. Vet att du även är kräsen så litar på dig :)

Katarina 6 månader sen

Önskar den lilla familjen lugn och ro framöver och att alla får vara friska. Brukar tänka på talesättet “Den friske har tusen önskningar, den sjuke har bara en”. Jag tror allt kommer ordna sig, det finns mycket kärlek och omtanke i er familj.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tack snälla, ja då. Det kommer bli bra <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…