• 2019-08-18, 15:15
  • 4

Nu var det dags igen! Igår åkte vi MS trubaduren- Skaldjurskryssning i Göteborgs skärgård med våra bästa vänner Hanna och Henrik. Vi åkte den för en månad sedan och tyckte det var så bra så jag bokade fyra platser direkt, Hanna hjälpte mig så mycket när vi fotade till min bok och ville så gärna bjuda dem på den här mysiga kryssningen.

Vilken trevlig kväll vi fick trots regn och lite blåst men framåt kvällen sprack det upp och solen sken som vanligt i Göteborg hälsar Janne. Host host. Men älskar verkligen Göteborg, så vacker skärgården är.  (Hade endast mobil med mig så sorry för dålig bildkvalite)

rpt

Nu är skaldjuren riktigt riktigt bra! Så goda, åt massor med kräftor, musslor och räkor. Beställde även in deras gratinerade hummer till förrätt, den var nog den godaste hummer jag ätit. Helt underbart gott.

Man äter hur mycket skaldjur man vill, hummer beställer man extra och betalar extra för, det är verkligen en riktigt trevlig skaldjurskryssning med fantastiska artister som uppträder live och serverar.

Måste boka julkryssningen, tänk er vad mysigt med skaldjur, dessertbord och julgodis!

Blå klänning på havet fick det bli, en långärmad som kommer bli fin i höst/vinter. HÄR!  Pangbillig nu! Jättefin färg, band i midjan man kan snöra åt. Älskar klänningar med lång ärm nu när det börjar bli höst.

 

2019-08-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Siw andersson 1 månad sen

Har varit på räkkryssning för en månad sen. Från mariestad till vackra sjötorp. Åt väldigt mycket räkor. Älskar skaldjur. Kram siw

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Vad mysigt! Har varit mycket i Sjötorp, mormor har sitt hus kvar där och när vi var små bodde vi där hela somrarna.
Göta kanal är så fint.

Och visst är skaldjur väldigt gott!

Ulrika Hultberg 1 månad sen

Vad mysigt ni hade det. Det kan hur mysigt som helst till jul på julkryssningen.
Kram

Karin 1 månad sen

Så gott det ser ut! Får nog bli detta, nästa gång jag åker till Göteborg!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Vilken skön söndag, solen skiner och luften är underbar nu. Har ni haft en bra helg? Nu kommer bloggen återgå till det vanliga, har varit fullt ös den här veckan inför releasefesten…