• 2019-08-22, 22:20
  • 8

Letar ni lite nytt efter sommaren och ska köpa lite nya höstkläder har jag en exklusiv rabattkod hos Ellos till er!

Skriv koden 405427 så får ni 30% rabatt på en vara! Gäller fram till 31/8. Startsidan HÄR. De har fått in massor med fint.

Min gröna frågade många efter igår, den är underbar, jag har den även i gulbrun HÄR.Snygg i höst.

Dressa ner med tenniskor eller klack om du är på fest. Jag vägrar pumps. Blir tant på mig. Klumpig tennissko eller höga kilklack är mer jag. Men alla gillar olika. Jag gillar sport/rock/tufft/romantiskt och har tex svårt för kjol, svårt för skjortor. Man ska hitta sin stil så tar man fram det bästa.

Blå Zebrarandig! Sitter fint på, bra material. HÄR 

Såg det även fanns blus som min gröna klänning! HÄR.

Cool leopard blus, gillar modellen! HÄR. 

Har köpt ett par goa höstjackor jag ska visa er i morgon men nu är det natti. Varit en lång dag, flängt överallt, lämnat in bilen på service, hämtat paket, lagat mat som kommer på bloggen, telefonmöten, flera vändor korrekturläsning hos tryckeriet inför releasen, alla mail osv, osv

Men även hunnit med lite lyxtid. Fransar och fyllt på bryn, gör det en gång per år ungefär, fransar var tredje vecka. Skövdekliniken är superduktiga på bryn. (Ska visa bilder) Gjorde puderbryn som gör att det ser mjukare ut. Nu är de “hårda och kantiga” ut men det är bara i början. Vill ha varmt bruna så hon värmer färgen så det blir varmare i tonen. Tycker tatuerade bryn är så fula när de blir gråa efter ett tag.

Blev inget gym idag men 8 km PW så är nöjd. I morgon blir det styrketräning och sen fredagsmys! Skön känsla när man äter nyttigt, varken socker eller alkohol under veckan men i helgen ska jag köpa en liten godispåse i morgon. Kan nog bli lite ostbågar också.

 

 

 

 

 

2019-08-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Susanne 6 månader sen

Hej ! Superfina klänningar du tipsar om 👍jag skulle bli jätteglad om du ville tipsa om hur man sköter om fransarna och vad man kan använda för smink tex ögonskugga eller kajalpenna utan att förstöra dom. Har äntligen gjort fransar och det är så härligt att se pigg ut när man vaknat 🥰
Kram Susanne

Jessica 6 månader sen

Tänk var olika vi är. Och tur är väll det men jag älskar kjolar med en snygg blus instoppad. Och pumps eller andra skor med klack
Klänningar känner jag mig så stor i. Känns som om jag blir bredare men jag kanske inte har hittat rätt klänning.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Men det är för att man har olika personligheter, vissa är sportiga, vissa klassiska (som kjol och blus) vissa är rock, dramatisk eller romantisk.
Det är så kul med färg, form och stil!

Arbetat mycket med detta när jag jobbade som frisör och make up artist, de som arbetar i butiker borde gå utbildningar och lära sig mer om detta. För då säljer man mer men framförallt säljer rätt plagg till rätt person.

Jag tycker kjol och blus är så fult PÅ MIG. Jag är romantisk/sport/rock så därför funkar inte den klassiska stilen alls.

Så hitta just stilen som är du så blir det allra bäst :-)

Anna 6 månader sen

Tack för alla shoppingtips💫 Älskar Ellos och har beställt kläder från dem i flera år, men reagerade över en sak nu! Den gröna klänningen du tipsar om köpte jag för några veckor sedan, då kostade den 499. Nu efter att du (och andra) bloggare tipsat om den så är ordinarie pris 599! Riktigt dåligt av Ellos om de höjer priset vid större efterfrågan!!

Ingrid 6 månader sen

Även jag har svårt för skjortor. Tycker det är så snyggt på andra, men inte på mig. Har ändå köpt flera som hänger i garderoben, och ibland tar jag på mig en, och tänker att nu ska jag ha denna. Slutar alltid med att jag byter.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Haha, ja det går bara inte. Man är olika i sin stil. Är man klassisk brukar man gilla skjortor och blusar.
Även kjol hönger kvar i garderoben, fixar inte den damiga, klassiska looken.

Även smycken har jag svårt för. Stenar och pärlpr funkar absolut inte. Blir för mycket tingel tangel.

Stora rejäla smycken utan stenar. Så man ska ha det man trivs i! :)

Trevlig helg!

Lotta 6 månader sen

Hej! Så fin du är👍🏿😊
Undrar hur lång du är och vilken storlek du har på de olika klänningarna, tycker det är svårt ibland med rätt längd på långklänningar!
Tack för bra blogg💕

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 6 månader sen

Tusen tack!

Jag är 168 lång och har alltid samma storlek. 36/38
M för jag vill inte ha för korta.

Men jag brukar alltid skriva om kläderna är onormala i storlek. Är de normala- ta den storleken ni brukar ha.

Natti natti

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Innehåller annonslänk till Ellos  Vad gör ni idag? Här i Göteborg är det riktigt busväder och vi ska äta lite sen frukost och gå till gymet strax. Vill tipsa er om att…

Tusen tack för alla era stöttande kommentarer efter rättegången igår. Idag har jag inte varit pigg kan jag säga. Jag har känt mig som i ett töcken. Totalt slut. Men också en…