• 2019-08-25, 21:02
  • 4

Innehåller annonslänkar 

Vilken sensommar! Vilket väder, åh så härligt idag. Vi åkte ut till Näset och badade, friskt men skönt. Det är sånna här dagar man minns längre fram i höst. Hoppas ni också njutit av vädret i helgen.

Hade med oss fika och jag lyssnade på några poddar och njöt av utsikten uppe på klippan. Visst är det speciellt med västkusten.

Igår gick vi ut och åt middag på Caleo här i Göteborg, jag tog tonfisk som var jättebra. Gillar när den bara är snabbt vänd på grillen, får absolut inte vara mer stekt. En god risotto också, vi var jättenöjda och jag gillar deras uteservering som känns lite exotiskt. Var missnöjda där sist men nu var det jättebra och gullig tjej som serverade oss.

Sedan gick vi till Bee bar och mötte upp vänner från Skövde som var nere, Michael och Anton med vänner till dem. Så kul vi hade!Älskar Bee bar. Älskar musiken och dagtid har Lucy varit med flera gånger. Alla är välkomna på Bee bar.

Riktigt roligt att umgås med våra stora barn, i fredags med mina tjejer och nu med Ida. Kvalitetstid!

Rak zebraklänning HÄR! 

En rolig och skön helg i Skövde och Göteborg. Veckan som kommer ska vi till Stockholm på möten, har ganska mycket inför bokreleasen, nu är det nedräkning till boken kommer!

Har ni inte beställt boken kan ni göra det HÄR! Då hinner ni få den signerad.

Ikväll har vi packat inbjudningskort till releasefesten som jag kommer ha i Göteborg. Det blir en stor baluns med musik, mat och fest! Förra året tävlade jag ut några platser här på bloggen, är ni intresserade av det så säg till!

Dags att förbereda ett samarbete som ska ut i morgon, sedan ett vegetariskt gott recept inför veckan. Jag äter mycket vegetariskt på veckan, kolla receptregistret så hittar ni en hel del.

2019-08-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Ulrika Jernarp 11 månader sen

Va jättespännande, har jag aldrig varit med om :-)

Jenny 11 månader sen

Jag vill jättegärna komma på sin releasefest :) . Om man får önska förstås ;)
Allt gott & tack för trevliga recept. Delar de så glatt på jobbet. Hoppas det är ok. :)
Vänligen Jenny

Katarina 11 månader sen

Det hade varit roligt om du även i år har en tävling till din releasefest!

Ha en fin kväll!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Det ska vi ha! Kram och ha en fin vecka!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…