ANNONS

Texmex sallad med kyckling

/


Härligt med fredag! Hoppas ni fått en riktigt skön start. Jag har jobbat vid datorn och varit och hämtat en massa paket, samarbeten som ska ut och lite nya höstkläder jag ska visa er.
Var uppe på berget med Lisa-Marie och Lucy, idag var det helt underbart väder, 17 grader och inte kvalmigt och kladdigt. Perfekt när man ska springa så nu kommer en grymt skön tid tycker jag.


Har ätit vegetariskt hela veckan men nu kände jag för kyckling och svängde ihop en enkel texmex lunch! Älskar kryddorna och ibland är det skönt och inte stå för länge vid spisen. Jag stekte strimlad kycklingfile i spiskummin, paprika, vitlök, cayennepeppar, salt och svartpeppar.
Otroligt gott!


Jag hade:
Strimlad kyckling som jag stekte i olivolja, kryddade rejält med spiskummin, salt, svartpeppar, hackad vitlök, paprikapulver, cayennepeppar.


Glutenfritt tacobröd men gott med bara krispig sallad också
Krispig salladsblad
Majs
Skivad tomat
Jalapenos
Salsa
En klick kesella. Eller gräddfil eller creme fraiche
Stark riven ost
Varför inte göra en god guacamole till, HÄR har ni det.
Vill ni ha tips på fler texmexmiddagar: Tortilla med köttfärs HÄR 


Eller naco på plåt! Favorit bland er läsare. Uppskattat av många men oftast tonåringar. Så gott! HÄR. 


Nu ska jag stänga datorn, ska hoppa in i duschen och lite senare möta upp vänner på stan, vi ska äta middag med Magnus och Mats som kommer till Skövde då Magnus uppträder på matfestivalen, det ska bli superkul!
Ha en underbar helg, har bakat en grej som ni kommer få recept på i morgon bitti. Vi snackar kladdkaka deluxe deluxe.
Kramar

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00