ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Grön juice med passionsfrukt och ingerfärshot

/

Johanna Toftby

,

Recept

,


God morgon! Eller lunch kanske för en del. Jag har precis druckit en grön superjuice och en stark ingefärshot, jag dricker ingerfärsshot varje morgon, det känns så fräscht och man piggnar till. Bra att få i sig citron och ingefära varje dag.
Ibland gör jag en liter som står i kylen och ibland starka nyttiga små shots. Citron, riven ingefära- drick!


Min gröna juice är busenkel, spenat är supernyttigt men jag tycker det är tråkigt bara äta som den är. Lägg ett par nävar i smoothien, jag gör på pressad äpple eller kullarmust som är helt osötad. Apelsin, ingefära, kokosolja, passionsfrukt om jag har hemma. Vill du har mer mättande ta en halv avocado i.
Så gott!

2
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00