• 2019-09-03, 10:00
  • 2

God morgon! Eller lunch kanske för en del. Jag har precis druckit en grön superjuice och en stark ingefärshot, jag dricker ingerfärsshot varje morgon, det känns så fräscht och man piggnar till. Bra att få i sig citron och ingefära varje dag.

Ibland gör jag en liter som står i kylen och ibland starka nyttiga små shots. Citron, riven ingefära- drick!

Min gröna juice är busenkel, spenat är supernyttigt men jag tycker det är tråkigt bara äta som den är. Lägg ett par nävar i smoothien, jag gör på pressad äpple eller kullarmust som är helt osötad. Apelsin, ingefära, kokosolja, passionsfrukt om jag har hemma. Vill du har mer mättande ta en halv avocado i.

Så gott!

 

 

Grön juice med passionsfrukt och ingerfärshot

Skriv ut recept
Tid:
10 min
Antal portioner:
2 glas

Gör så här

Pressa äpplen i en juicecentrifug eller häll kullamusten i din mixer. Pressa apelsiner, citron, så du får saft, har du en bra mixer kör du även med köttet från apelsinen. Riv ingefäran på fint rivjärn, skrapa ur passionsfrukten, lägg i spenaten och kokosoljan. Mixa allt några minuter väl, häll upp i stora glas och njut!

2-3 dl

färsk bladspenat

3 dl

osötad äppelmust , tex kullamust. Eller pressa äpplen i en juicecentrifug

2 st

apelsiner

2 st

passionsfrukter

1 tsk

kokosolja

1 msk

riven färsk ingefära

2019-09-03 Johanna Toftby, Recept

Kommentarer

Barbro 2 år sen

Den här är ju så god…ska nog i em köpa hem ingredienserna.
Ha en fortsatt bra dag..

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja verkligen, känns så nyttigt och fräscht!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…