ANNONS

Happy friday!

/


Innehåller annonslänkar 
Trevlig fredag! Jag har haft fullt ös idag, nu känner jag att det närmar sig boksläpp, men underbart kaos.
Jag har dock hunnit med en långrunda med Lucy och Lisa-Marie och innan jag åkte till Göteborg lagade jag en tacogratäng till tjejerna ikväll som fick bli min frukost/lunch. Herregud vad god den blev, den kommer jag tipsa om lite senare så ni får den tills i morgon. Galet god och enkel att göra.

Jag är just nu i Göteborg och packat en del böcker som ska iväg till vänner och familj, men nu kommer jag ta helg, i alla fall för en dag. I morgon ska jag köra Lucy till mina underbara uppfödare som ska hjälpa mig med Lucy när jag åker till Falun på söndag för att signera alla böcker på lagret, det är så otroligt roligt och härlig känsla i magen och hjärtat att få sitta och signera så många böcker ni beställt.
Vad kallt det var i morse, nu är verkligen hösten på väg. Men jag gillar det. Mer tid för motion och mys med tända ljus inne.
På med jackan och tröja, första gången jag har jeans på flera månader, haha!  Ni måste hugga pälsen, finns både i svart och beige.

Svarta fuskpälsen är skön som bomull. HÄR. Höga stövlar äntligen tillbaka, jag älskar det. HÄR har du dessa godingar.

Kartonger på golvet och kartonger på ryggen.
Nu tar jag ledigt resten av kvällen, Janne har bjudit ut mig och bokat bord på ett nytt ställe som han vet jag kommer gilla.
Så kul!
Vi hörs snart, missa inte tacogratängen och en chokladtårta som jag måste tipsa er om.
 

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00