• 2019-09-08, 20:37
  • 3

Nu är jag på väg! Om ett par timmar är jag framme i Falun på Förlagssystem där de flesta förlagen har sina böcker. Jag ska signera alla böcker som har förbeställts och jag är så taggad! Så många som redan beställt min bok. Otroligt! Och så fantastiskt roligt.

Vill du beställa min bok Middag hos mig och få den signerad finns den HÄR. Sista chansen alltså fram till i morgon! Så länge jag sitter och skriver är det inte för sent.

Flera pennor är med, jag lär slita ut några, och Lisa-Marie följer med mig upp som sällskap. Dessutom har jag två personer från Förlagssystem som hjälper mig med att packa upp böckerna så jag bara kan koncentrera mig på att skriva i alla böcker. Och så att jag inte glömmer bort vad jag heter mitt i allt. 

Tack alla ni som redan beställt min bok! Att få tipsa om recept, dukningar och pynt, till vardags och fest, har varit en dröm så länge för mig. Tack vare er blev den verklighet!

Från igår när jag var hos bästa vännen Hanna för att fira boken är klar. En bok och en flaska Bollinger och hennes favoritchoklad hade jag med, sen åt vi massa plock och skrattade åt alla minnen från när vi fotade boken. Vilken häftig känsla! Hon var med mig många dagar och hjälpte mig med så mycket när vi fotade boken. Världens bästa vän!

 

2019-09-08 Johanna Toftby

Kommentarer

Carolin 2 veckor sen

Väntar på mitt exemplar :-)
Att du inte skickar en signerad till din stalker….;-) (skoja bara)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Kanske kan ge henne ett ex i rättegången i höst, hon kan behöva något att läsa i finkan.

Jenny 2 veckor sen

Jag ser så fram emot att läsa boken🤗❤️

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Vilken skön söndag, solen skiner och luften är underbar nu. Har ni haft en bra helg? Nu kommer bloggen återgå till det vanliga, har varit fullt ös den här veckan inför releasefesten…