ANNONS

Nu ska jag signera alla era böcker!

/

Nu är jag på väg! Om ett par timmar är jag framme i Falun på Förlagssystem där de flesta förlagen har sina böcker. Jag ska signera alla böcker som har förbeställts och jag är så taggad! Så många som redan beställt min bok. Otroligt! Och så fantastiskt roligt.

Vill du beställa min bok Middag hos mig och få den signerad finns den HÄR. Sista chansen alltså fram till i morgon! Så länge jag sitter och skriver är det inte för sent.

Flera pennor är med, jag lär slita ut några, och Lisa-Marie följer med mig upp som sällskap. Dessutom har jag två personer från Förlagssystem som hjälper mig med att packa upp böckerna så jag bara kan koncentrera mig på att skriva i alla böcker. Och så att jag inte glömmer bort vad jag heter mitt i allt. 

Tack alla ni som redan beställt min bok! Att få tipsa om recept, dukningar och pynt, till vardags och fest, har varit en dröm så länge för mig. Tack vare er blev den verklighet!


Från igår när jag var hos bästa vännen Hanna för att fira boken är klar. En bok och en flaska Bollinger och hennes favoritchoklad hade jag med, sen åt vi massa plock och skrattade åt alla minnen från när vi fotade boken. Vilken häftig känsla! Hon var med mig många dagar och hjälpte mig med så mycket när vi fotade boken. Världens bästa vän!
 

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00