• 2019-09-10, 11:07
  • 5

Innehåller annonslänkar

Går omkring i tofflor och skönaste koftan, var hemma sent igår kväll efter ett dygn signering i Falun. Det var en häftig och obeskrivbar känsla att få signera så galet många böcker som är beställda. Innan ens boken finns ute. Men nu är den på väg till alla som beställt och även snart ute i handeln!

Tack från hjärtat för den fina responsen, så värt att knappt kunna röra handen idag.

Boken beställer du HÄR om du inte har ett signerat ex. (Finns några kvar)

Suttit flera timmar vid datorn, releasen närmar sig och det är väldigt mycket som ska fixas innan men det ska bli fantastiskt roligt! Jag kommer köra tävling på instagram och tävla ut 3 platser håll utkik där.

Har hittat skönaste koftan! Har svårt för tjocka som sticks eller blir för varma, den här var underbar. Snygg hemma, snygg till jeans eller skinnleggings med en tisha under, höga klackar  så är man uppklädd.

Tips tips tips. HÄR

Visst är den färgen fin, beställt nya Uggs i den färgen. Tofflorna från Shepherd hittar ni HÄR. Vi har flera par här hemma, supersköna.

Nu ska jag fortsätta jobba, pappersarbete och möte med Charlotte som arrangerar min release och sen ska vi köra ett träningspass på gymet. Det blir härligt.

2019-09-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Malin Henriksson 2 veckor sen

Så roligt att det går bra för dig Johanna 🙏🏻
Tänkte passa på och fråga dig om något bra hotell/ vandrarhem i närheten av högskolan i Skövde? Som 47 åring börjar jag om med studier på distans. Bor 68 mil från Skövde men vi ska bara träffas 1-2 gånger per termin. Pirrigt. Jag har just börjat komma tillbaka till livet igen efter min utmattningsdepression för 3,5 år sedan. Lycka till med bokförsäljningen. Kram ❤️ / Malin

Anna 2 veckor sen

Hann inte beställa signerad, såg den signerade var slut nu, synd!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Det finns på Adlibris, utan signering men boken finns! :-)

Lotta 2 veckor sen

Tycker hela du är mysig o fräsch👍🏿😊Du ger alltid så bra tips,som är ärliga o bra!
Önskar dig en bra dag!
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 veckor sen

Tack Lotta så gulligt sagt. Kramar tillbaka!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Vilken skön söndag, solen skiner och luften är underbar nu. Har ni haft en bra helg? Nu kommer bloggen återgå till det vanliga, har varit fullt ös den här veckan inför releasefesten…