• 2019-09-13, 13:10
  • 17

Vilken fredag! Solen skiner och det var är en lite bitande kyla mot kinderna när jag var ute och gick i morse före frukost. Så skönt! Gick 7 km och handlade på vägen hem, ska tipsa er om en kaka med saffran om ni är som jag – redan pepp på vintern.

Tvungen tända julljuset, bästa bästa doften.

Köpte med fredagsblommor, ibland hittar jag riktigt fina blommor på Ica eller Coop. Brukar hålla länge, hoppas den här gången också.

Underbara färger, 89 kr för en stor bunt.

Har lagat en kycklingrätt med jordnötssås jag ska tipsa er om, struntade i frukosten och åt lunch vid 11.30 istället. Älskar jordnötssås men vi äter det inte så ofta. Finns även många grytor här inne på bloggen med jordnötssås om ni gillar det. Tjejernas och Jannes favorit.

Lucy sitter i sin favoritstol bredvid mig när jag jobbar, så trött tjej som varit några dagar hos våra uppfödare och lekt, de är världens bästa som hjälper oss när vi behöver hundvakt över natt. Hon leker med sina kompisar där hela dagarna så nu är hon helt slut.

Älsklingen.

Lisa-marie har pluggat hela förmiddagen och satte igång med fredagsstädet, jag ska skriva klart ett samarbete som ska lämnas in sedan ska jag upp och hoppa och hjälpa till. Skönt att röra på sig samtidigt när man städar, eller hur!

Upp med musiken! Helgen är här! Missa inte middagstips och en saffranskaka sen.

Sa jag att jag längtar till jul?

 

 

2019-09-13 Johanna Toftby

Kommentarer

Monica persson 10 månader sen

Vilken underbar bok, enkla å tydliga recept, å så fina bilder, kommer bli min favorit.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Tack snälla du, vad glad jag blir!

Camilla 10 månader sen

Vill bara säga tack för att vi får följa dig, piggar upp, motiverar och inspirerar! Lagom mix av livet helt enkelt.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Åh tack fina du för din kommentar, ni ger mig så mycket energi!

Kramar

Birgitta 10 månader sen

Jag gillar klänningen du har på framsidan av din nya bok. Var kan man hitta den?
Ser fram emot att avnjuta recept från din bok.

Camilla 10 månader sen

Verkar som att många redan har fått din bok. Hoppas att min kommer i nästa vecka.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Det är är många tusen som beställt böcker hos Adlibris och det är de som sköter allt.
Men den är nog på gång nu :)
Hoppas du gillar den!
Kram Johanna

Karin 10 månader sen

Så skönt med soliga höstdagar tycker at inte det är så svalt än.
Men julen kan få vänta någon månas till.Nya årgångsglöggen redan koomit ut.Man är ju trött på julen inann den börjar.
September är lite för tidigt.

Ska bli kul att läsa nya boken.
trevlig helg

Siv Åhlin 10 månader sen

Johanna fått hem din kokbok idag, Waow säger jag bara… från början till slut, så jädra bra, en kokbok för folket typ, älskar den. Du har blockat mig på insta, så ville skriva till dig här, älskar din bok. Stort tack. Du är sååå duktig👍🏻🥰

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Tack snälla, vad roligt! Kul att du gillar boken och hoppas du får glädje av den.

Ha en riktigt trevlig helg!

christina 10 månader sen

Aldrig känner man sig så ensam som på julen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Jag vet precis känslan, men jag fick göra något åt det, jag hoppas också du kan känna glädjen vid julen,
stor kram till dig.

Karin 10 månader sen

Förstår din känsla av ensamhet på julen, Christina ! Har också upplevt detsamma, när jag bara ville att helgerna skulle vara förbi och allt skulle vara tillbaka i vardagen . Som Johanna säger , man får kämpa och göra något åt det och det blir bättre!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Ja så är det Karin, man måste. Det blir så mycket värre om man tillåter sig må dåligt och inte försöker.
Man kan inte lägga allt på andra, man måste försöka. Då kommer det bli bättre.

Skriver lite om detta i min bok som är ute nu! Mycket om högtider och middagar…

Kram på er

Birgitta Carlsson 10 månader sen

Har precis fått din bok och bara hunnit bläddra igenom den.
Den ser helt fantastisk ut😊👍

Ulrika Hultberg 10 månader sen

Så fina blommor du har köpt. Visst är det skönt att gå ut på promenad när det är friskt luften , det brukar jag också göra. Nu har jag fått din bok . Så fin de var , många fina bilder och många goda recept. Tack Johanna för att du har skrivit 2 st helt underbara böcker. Ha en trevlig fredag och helg . I morgon ska ska jag se louise hoffstein här i Perstorp i Skåne som jag bor i .
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Ja visst är det!

Men åh vad roligt! Hurra :) Hoppas du får mycket glädje av boken.

Trevlig helg och ha det så kul i morgon!

kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…