• 2019-09-18, 00:05
  • 5

Innehåller annonslänkar 

Ska precis lägga mig för i morgon är det dagen D! Jag har stor releasefest här i Göteborg och just nu är det alla känslor på samma gång. Som kvällen före julafton. Pirrigt, spännande, roligt, nervöst…

Men jag är tokladdad. Har sprungit omkring som en galning i Göteborg idag, hämtat, lämnst, fixat och bockat av. Listornas mästare är jag. Skriver ni listor? Jag måste. Älskar se pappret när jag lägger mig och hur mycket jag bockat av. Måste se det framför mig, inte i telefonen. Så förhoppingsvis kommer jag sova skönt, men av erfarenhet fungerar man ändå när man ska ha stora fester eller fira något oavsett om man sovit eller inte.

Har lämnat älsklingen hos våra uppfödare ett par dagar så är hon och leker med sina kompisar när det är så mycket att fixa med.

Så här ser hon ut när vi är framme, tassen upp och överlycklig att träffa sina bästa kompisar.

Tips! Skönaste tröjan, inte för tjock och fin att stoppa i. Riktigt fin på, ni hittar den HÄR. 

Kommer jobba ett par timmar vid datorn i morgon, så vi hörs snart igen, till morgonkaffet förmodligen :)

 

2019-09-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Linda 4 månader sen

Jäklar vilken fin hund du har! Förstår att hon ger alla mycket kärlek och trygghet. Lycka till med boken med mera! Kram Linda från Gotland

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Tack Linda, ja visst är hon fin <3

Trevlig helg! Kramar

Anita 4 månader sen

Lycka till på festen.
Har fått din bok ,den är så fin tror inte jag kan jobba idag för boken slukar mig totalt.

Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Haha men åh vad du är gullig, tack snälla!

Jobbet får vänta ;-)

Kramar

Anna 4 månader sen

Hej Johanna, kan du länka till din Gucciväskan?! Hittar den inte på nätet, kanske bara finns i butik? Stort lycka till på festen ikväll

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg