• 2019-09-20, 17:37
  • 19

SÅ kom dagen D! Releasefest för för min bok Middag hos mig som jag hade på vårt favoritställe Blackstone vid Kungstorget i Göteborg. Över 200 gäster kom och det blev en helt magisk kväll! Jag knappt kan hitta ord för hur glad jag är över de kärleken och energin.

Alla gäster som kom för att fira, åkt långt och tar sin lediga tid för att fira min bok, det är stort. Det var också den allra första meningen som jag sa från scenen när jag och min grymma festfixare Charlotte skulle hälsa alla gäster välkomna.

-Tack alla som kommit hit ikväll, det är stort. Och där bröt nästan min röst och tårar bakom ögonlocken. Jag var så rörd och tacksam.

Här med världens bästa Annika Bladh som är min förläggare på Bladh By Bladh och min supergrymma festfixare Charlotte Bergman! Ska ni ha event eller stor fest, anlita henne. Finns i Göteborg.

Foto Tommy Holl

Jag hade en duktig fotograf som fotade hela kvällen, vimmel på gästerna vid fotoväggen och även massor med bilder från festen. Ni måste följa henne på instagram, hon heter Madeleine Wejlerud och tar magiska bilder, så ödmjuk och duktig tjej. Älskar jobba med sånna människor.

Jag, Janne och barnen checkade in på Avalon redan vid lunchtid för att kunna lättare springa fram och tillbaka till Blackstone som ligger en minut därifrån. Så fina rum! Vilken frukost. (Ska skriva mer om hotellet i nästa inlägg.)

Det är en pirrig och härlig känsla dagen D, som julafton, som en riktigt stor högtidsdag. Jag älskar det! En av mina favoriter när det gäller smink och hår är Shada kom ner från Stockholm och gjorde mig fin, hon har gjort mig inför de flesta omslagsfotograferingar, riktigt grym!

Balkongen på från vårt rum på Avalon, vilken fin dag vi fick!

Köpte kläderna på NK för ett tag sedan, toppen är Ida Sjöstedt, byxor från FWSS, väska YSL, Skor Tiger. Skönaste byxor jag haft, kolla in dem.

Min vän Mona packade alla rosa påsar med böckerna, klart att gästerna ska få med sig en bok hem!

Ska ni köpa blommor till helgen eller fixa inför fest kan jag varmt rekommendera den mysiga blomsterbutiken uppe på Linne som heter Bon Florista! Jenny som driver den är så duktig florist. Så glad jag köpte blommorna hos henne som vi skulle ha som dekoration vid scenen och vid fotoväggen. Vilka magiska blomsterarrangemang hon skapade och så gullig tjej. Också en av de sjungande brudarna i Jamladies!

Här kommer några vimmelbilder från festen, jag kommer lägga upp fler inlägg efter detta så det inte blir så långa inlägg.

Dessa bilder är fotograferade av Madeleine Wejlerud.

Mina älskade tjejer!

Min bästa vän Hanna med sin mamma Siw. Älskar er!

Michela Castellari och sin kompis Tania, tack för fint blogginlägg Michela, så ödmjuk och fin på alla sätt.

Skrattade ihjäl mig när jag fick se bilden, haha Stefan Odenberg ryckte upp blommorna och låtsades ha DEN buketten med sig. Han är galen, så rolig. Ser fram emot hans shower på Hamburger Börs i vinter. Kommer ev ha en tjejkväll under en av kvällarna. Det får ni inte missa!

Johan, Jessica från Blueco och Maja och Mattias, vilka vackra blommor!

Min fina svärmor Cristina med min svägerska Louise med vännerna Terese och Ann.

Nygifta Glenn och Camilla!

Åza och svägerskan Sofia var härligt röda och så härlig energi! Tack för så fint blogginlägg HÄR. 

Jag hade bokat DJ Hertzberg med sitt crew Martin Charlie Marshall och Julysax, alltså de var så galet bra! Älskar sån underhållning, de gick omkring bland gästerna, riktigt bra musik! July på sax var fantastisk! Ni kan boka dem på [email protected] (Många som frågat vart man bokar dem) Ni kommer inte bli besvikna. Så skönt gung och riktigt proffsiga. Musiken är viktigt på en fest.

Selfie med vännerna Pernilla som kom ner från Stockholm och Helen som också hjälpt mig med boken när vi fotade studenten och halv åtta hos mig.

Duktiga konstnären Kattis Palmnäs, Mona och Tunnelbanenettan som också rest från Stockholm. Fantastiskt kul!

Tack alla på Blackstone! Ni var helt fantastiska under kvällen. Vi bjöd på mat från deras meny, gott kött, GALET goda pizzor, så god potatisgratäng, massa bubbel, vin och öl. Ni var fantastiska med alla gäster och kämpade som galningar, det var ganska mycket att fixa med när man har 200 gäster!

Så vacker bild på Annika Bladh, min fina fina förläggare. Hon är underbar! Duktig, driftig och har lärt mig så mycket.

Min älskade Pappa med sin fru Lena, Carl och hans söta flickvän. Kolla liljorna! Gissa om de är vackra nu.

Anders och Erika Frisk, alltid en frisk fläkt på kalas! (Fyndig va, haha)

Syster med sina två barn Marcel och Nicole, min guddotter också. Så kul att ni var med älskade ungar.

Tvillingsyster till hon ovanför denna bild, det ser ni va? My twins! Även med kompis Hanna som kom från Oslo!

Och mamsen med Hanna.

Janne älsklingen stod i dörren med Charlotte och tog emot alla gäster. Här med Nils (GRYM advokat om ni behöver hjälp) Med Tomas.

Sara och Roland åkte upp från Skåne, så kul! Sara är ansvarig på Österrikes turistbyrå och vi gör mycket jobb ihop.

Åse, Daniel och Malin! Tack snälla för att ni kom, också långvägar och stannade över så vi gick vidare ihop efter festen var slut på Blackstone. Vem ska inte stänga festen om inte vi, haha! Åses blogg hittar ni på 56kilo HÄR  Åse har jag även med i boken en liten grej. Så fin och duktig vän. Malin Fnulan HÄR. TACK för så fint blogginlägg. Tack för alla skratt, kommer ju visa bilderna från fotoautomaten, hehe. Nästa inlägg!

Jag hade hyrt en fotoautomat, har ni fest är det en riktigt partyhöjare! Så galet kul! Den som hyr får även alla bilder digitalt efteråt, det är ännu roligare kan jag lova.

Detta var så kul! Jag tog upp en och en på scenen som hade hjälpt mig, herregud vad kul att vi spelade musik i bakgrunden, pampigt och massa kärlek,  älskar er alla!

I nästa inlägg ska jag visa resten av kvällen. Kvällens höjdpunkt och överraskning som fick taket att lyfta.  Ska även visa mer vimmel på gästerna!

Nu ska jag byta om, ta fram klackarna igen- det är dags för premiär! Arvingarna 30 år på Kajskjul 8!

Tack snälla för alla fina kommentarer om min bok Middag hos mig, blir så glad!

KRAM

 

 

 

 

2019-09-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Fnulan 10 månader sen

Men älskade fina Johanna, inte ska du tacka. Du har ett så stort hjärta <3 Så glad att få dela glädjen och framgången med dig. Du är så cool <3

Michela 10 månader sen

Så glad att jag kunde komma och fira din nya helt underbara bok! Vilken fantastisk fest du och Charlotte ordnade, en riktig inspiration är du! Kram vännen!

Åza Brennander 10 månader sen

Tack själv och vilken fest, och framför allt vilken bok! Du är grym Johanna och man behöver inte vara Einstein för att förutspå ännu en succé. Kram Åza

Elsa 10 månader sen

Jag sitter här andäktig och bläddrar i din bok som kom igår. Såå fin!
Jag nänns knappt läsa i den för att den inte ska ta slut. Men såklart..massa recept kan man återkomma till igen och igen.
Jag känner att min inspiration för att kocka väcks till liv, efter en lång slumrande paus.
Bra jobbat med boken! Helt suverän är du.
Du kan känna dig stolt över det du gör.

Madeleine 10 månader sen

Tack snälla för dina fina ord <3

Barbro 10 månader sen

Vilken härlig fest du verkar ha haft.
Ha nu en härlig med dina nära o kära.
Kram från en som gillar din blogg.

Svar på kommentaren:
Barbro 10 månader sen

helg kom ju inte med

Anita Medin 10 månader sen

Tack för en härligt fin bok👍🏻😘I morgon bjuder jag på dina smördegsbakelserna m räkor,oxfilé m din pepparsås, och din nougatparfait. Spännande! Så fin text och underbara bilder( och naturligtvis recept)
Låter / ser ut som ni hade en härlig release fest😍 Härliga bilder.
Kram från Anita i Småland 🥰

Ulrika 10 månader sen

Åh ett sånt party, vackra bilder!
Två frågor, absolut inte ställda på elakt vis men undrar bara när “Monas universum” skrev att hela Göteborgs kändiselit var där, kanske dom inte ville vara med på foto? Bara sett Hysén och halvkändisen Odelberg. Åsså Mona då! Hon är dock ingen Gbgare men henne skulle jag bli starstrucked på, hi hi.
Undrar också vart alla supervackra blomsteruppsättningar tar vägen efter kalaset? Kunde ni ta hem dom?
Stort grattis till boken, wow så bra gjort av dig!
Var inne på Jarl Sandin i dag och köpte 2 klockor och kikade ut mellan varven, tänkte att du kanske promenixade förbi. Kanske inte hade vågat öppna dörren och ropat “Grattis” utan att de biffiga vakterna i affären hade haffat mig : )
Ha det gott!
Ps) säljaren på J.S var en kopia av Janne, något yngre…

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Men Ulrika, din megalånga kommentar-vad menar du egentligen?
Vad är det du vill ha svar på?

Se bilder på alla 200 gäster som var där? Se bilder på alla blomsteruppsättningar?
Vill du ha inloggning till sajten där alla bilder ligger från hela kvällen som fotografen Madeleine fotat??

Vad är din tanke och mening med din kommentar? Nyfiken :-)

Biffiga vakter- klockor- vad är det du vill få sagt med det? Jag kanske är trög. :)

Ulrika 10 månader sen

Ursäkta min otydliga kommentar!
Jag bara undrade vilka kändisar som var där samt om det gick att ta hem de maffiga blomsteruppsättningarna?!
Jarl Sandin ligger (tror jag) väldigt nära där ni bor och kikade därför lite om du gick förbi utanför medans jag väntade på mina klockor. Hade jag sett dig utanför hade jag velat ropa Grattis och Tack till din nya fina bok men smyckesbutiken har ju stora vakter där inne och hade väl inte uppskattat om jag hade börjat vinka och tjoa. Inte för att jag skulle gjort det men lekte bara med tanken.
Dumt att kommentera långt. Ett Grattis hade räckt!
Ursäkta mig så mkt!

Karin 10 månader sen

Tycker inte alls att Ulrikas frågor var otydliga. Får ofta känslan när man ställer frågor till dig som är lite ”kritiserande” Johanna så kan du vara lite otrevlig i ditt svar, synd!
Jag gillar dig verkligen annars Johanna. Du har super snygg smak på kläder och gör otroligt goda recept på bloggen som jag ofta gör.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Hon har skrivit samma på Monas blogg. Tycker du att man ska enbart fokusera på kändisar, hade jag lagt ut bilder på bara massa kändisar- ja då blir det ett jävla liv för det.

Jag lägger ut vad jag vill, men jag tycker ibland det är väldigt konstigt hur man kan välja fokusera på så fel saker.
Ofattbart.

Ulrika 10 månader sen

Jösses så arg du låter och svär! Jag ställde bara en fråga vilka kändisar som var där! Betydde inte alls att det skulle läggas allt fokus på det i bildform! Var det väldigt oartigt av mig att fråga så förlåt förlåt!
Du får mig att framstå som värsta elaka trollet : (

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Vi släpper detta.
Mona visade din kommentar på sin blogg och du skriver inget namn. Men ifrågasätter.

Lägg energin på annat istället så skulle du fått annat bemötande.

Ha en riktigt fin söndag, det ska vi ha.

Kram på dig

Ulrika 10 månader sen

Varför mitt namn ej kom med på Monas blogg vet jag inte. Fyllde i fälten med namn och mail.
Jag lade ingen energi på detta från början, ställde bara några frågor.
Trevlig söndag!

Katja 10 månader sen

Vilken pangfest!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Fantastisk!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…