• 2019-09-21, 20:49
  • 17

Releasfest del två! Jag bloggade om min fest jag hade på Blackstone HÄR, nu kommer ett gäng bilder till. Är fortfarande helt tagen över alla som kom för att fira min bok Middag hos mig! Ska det va fest ska det vara fest!

All in är det bästa jag vet. Men det som gör en lyckad fest är gästerna. Gästerna är din viktigaste ingrediens på en lyckad fest. Jag önskar så att jag hann sitta ner och prata med alla, men det är tyvärr omöjligt när man har 200 gäster. Janne sa till mig innan alla kom, att räknar man en minut per person så är det 3.20 timmar! Haha, galet.

Jag fick chans att prata till alla iaf från scenen när vi pratade om boken, det roligaste är att när jag och min förläggare Annika Bladh satt innan och gick igenom vad vi skulle prata om så satte vi titeln på min nästa bok. Galet! Hon frågade om jag skulle vila nu men då sa jag att bok nummer tre är redan på gång! Och när jag berättade vad den skulle handla om satte hon titeln och skrev till och med ner den. Så räkna med en releasefest om ett år igen.

Foto Tommy Holl

Så till kvällens överraskning! Gissa vem som mitt under sina repetitioner flög ner för att vara med på min fest och överraska gästerna på scenen! Kom hem, Möt mig i Gamla stan, Alcazar… alltså han fick taket att lyfta!

Ingen fest utan livemusik och Magnus Carlsson är verkligen ett superproffs! Ödmjuk, grym artist och golvet exploderade när han gick upp på scen. Det är så kul att se filmerna som många gäster lagt ut när de plötsligt fick se Magnus komma upp på scenen! Charlotte presenterade honom så fint! Mitt under stressiga långa repetitioner på Cirkus inför hans galapremiär på fredag kom han ändå ner för att fira min bok. Vilka fina vänner Magnus och Mats är! Missa inte boka biljetter till Magnus show i höst HÄR! 

Foto Madeleine Wejlerud

Titta på den här bilden, bakom Magnus hade jag ordnat ett långt bildspel med alla bilder behind the scenes när  vi fotade boken och vem tror ni står på bordet för att plocka ner en tung taklampa? Vi fotade ju det vackra omslaget hemma hos Magnus och Mats! Är så tacksam för all hjälp och för att de fixade så fint.

Blackstone vill jag hylla igen, tack för att ni gjorde min fest och tog hand om alla gäster så fint under hela kvällen, så god mat. Älskar detta ställe!

Letar ni restaurang i Göteborg och vill äta riktigt bra mat ska ni gå till Blackstone! Älskar deras mat och så mysigt ställe, ska ni ha event eller fest? Blackstone är så bra för det.

Tack DJ Hertzberg och Julysax, Martin Charliemarchall. Livemusik gör massor på en fest! Så cool tjej på saxofon, hur grymt som helst.  

Blommorna… måste säga det igen. Tack duktiga fina Jenny på Bonflorista vid Linne för de vackra blomsterarrangemangen! Älskar älskar dem! Tips om ni ska ha fest, ska ni fota tex vid scenen eller fotoväggen är det fint med vackra blommor.

Foto Tommy Holl Mina älskade tjejer som hjälpte mig massor! Älskar er!

Foto Tommy Holl

Tack älskade Janne, för att du stöttar mig och alltid finns vid min sida.

Fina gäster, ta gärna bilderna om ni vill, foto Madeleine Wejlerud, kommer göra ett inlägg till med bara vimmelbilder på gästerna. Ballongerna köpte jag på Buttricks, alltid bra  service och trevlig personal där.

Fina tjejer som varit med på mina tjejresor, flera hade åkt långt och bodde på hotell, så fint!

Foto Tommy Holl

Lånade bilder från Mona, tack, älskade vän för att du skrivit så fint och för att du hjälpte mig under festen! Läs gärna blogginlägget HÄR. Alla gäster fick förstås min bok i en rosa påse med sig hem.

Jeanette, Malin Fnulan och Magnus.

Jag med min duktiga festfixare Charlotte Bergman, hon har jobbat som en galning för att få allt att klaffa. Tack!

Fotoautomat! BÄSTA partyhöjaren om ni ska ha fest, så galet kul! Jag hyrde min på Eventomatic.se

Och alla presenter och blommor jag fick, tack tack tack! Har fotat, luktat och klämt, så fina saker och fick med mig alla blommor som står i vatten här hemma.

 

2019-09-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Petronella 2 år sen

Jisses så snygg du är i håret

Marita Jansson 2 år sen

Fick din fina bok i fredags har läst o läst under helgen.
Säger bara tack, så mycket inspiration, kommer användas flitigt kan jag lova.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Åh vilka fina ord, tack snälla! Vad glad jag blir! Kramar

Camilla 2 år sen

Hej Johanna!
Jag fick dina fina böcker med posten i veckan, snigelpost, tog 1 vecka från att det skickades men det var värt all väntan.
Säger bara WOW om boken Middag hos mig så jättefin och vilket jobb du har lagt ner, du är grym.
Ser fram emot att läsa både den och 30 om dagen ☺
Kram ❤

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Camilla! Vad glad jag blir!
Ja ibland är det segt med postgången tyvärr.

Ha en fin start på veckan, hoppas du får glädje av boken! Kramar

Camilla 2 år sen

Hej Johanna!

Tack detsamma till dig :)

Kommer att få mycket glädje av boken och den ska alltid ligga framme så att även andra kan få titta i den när dem kommer till mig.

Kram <3

Åza Brennander 2 år sen

Än en gång TACK för en fantastisk fest! Ser fram emot bok nr 3 redan!😘

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Åza, tack för att ni kom!

Jajamen, den kommer ;)

Kramar

Sandra 2 år sen

Grattis bästa Johanna 🎉🎉🎉💐
Vad kul och vilka härliga bilder 😍
Och ingen kan uppträda och sjunga så bra som Magnus ⭐️
Kul att du delar med dig.
Ha en fin söndag
Kram Sandra 🌸💗

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tusen tack för dina ord.
Jag hoppas du får en fin måndag! Kram

Madde 2 år sen

Kan inte säga det för mycket. Vilken fest :-) Tänkte på kontrasterna då jag kom tillbaka till jobbet. Onsdag galafest, rödamattan, bubbel. Torsdag, stekte pannkakor och kokade ärtsoppa. Livets ytterligheter

Svar på kommentaren:
Eva 2 år sen

Det är verkligen inte fy skam med ärtsoppa och pannkakor👍 Mångas höjdpunkt på veckan💞

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Så är det, kontraster är bästa :)

Johanna Toftby 2 år sen

Tack snälla, jag hoppas ni hade trevligt tillsammans!
Tack för uppvaktningen!

Kontraster är ju underbart! Jag älskar ärtsoppa och pannkakor :)

Kramar

Agneta 2 år sen

GRATTIS Johanna! Vilken fantastisk fest!
Och vilken megasnygg outfit!
Det är mycket jobb som ligger bakom en så stor fest och vad generöst av dig att bjuda på så mycket fint.
Har beställt din bok som ser väldigt fin ut.

Bra jobbat!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack snälla! Hoppas du gillar boken, kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…