• 2019-09-23, 21:06
  • 11

Nu är årets bokmässa snart igång. Nordens största kulturevenemang på Svenska mässan i Göteborg som alltid är sista helgen i september. Jag är förstås på plats, det ska bli riktigt kul! Mitt förlag Bladh by Bladh ställer alltid ut och har en bra plats som inte är svår att hitta.

Ni hittar oss i monter B04:21  Kom och hälsa på oss i Bladh by Bladhs monter!

Jag kommer bli intervjuad och ha författarsamtal i montern lördag klockan 15.30 där jag även signerar böcker om ni vill köpa. Bra mässpris så då ska ni passa på! Det är riktigt roligt att vara med på bokmässan för att prata om min bok Middag hos mig. En ära att få vara med och träffa författarkollegor, mingla och dela erfarenheter, nätverka och lyssna på spännande och lärorika seminarier.

Här med världens bästa förläggare Annika Bladh med mina författarkollegor Helen Stommel och Bettina Bieberstein! Ska faktiskt på Helen Stommel Olssons bokrelease på onsdag i Göteborg för att fira hennes bok “Den nakna flickan”. Ska bli kul att vara gäst på någon annans release den här gången ;)

På kvällen ska vi på författarmiddag på Dorsia så det blir en fullspäckad helg. Kommer förstås åka upp till Stockholm fredag för att uppvakta Magnus på hans premiärshow och galapremiär på Cirkus men snabbt ner till bokmässan igen lördag morgon. Magnus och Mats kom till min bokrelease trots fullspäckat schema och tidig morgon, det är roligt att stötta varann.

Hoppas vi ses på bokmässan! Kom dit! Monter B04:21 15.30 signerar jag böcker.

 

2019-09-23 Johanna Toftby

Kommentarer

Veronica Emilsson 2 år sen

Älskar din blogg o instagram! Din nya bok fick jag hem förra veckan, sån vacker bok. Mycket tips inför bjudningar o goda recept. Vad har du för snygg blus/tunika på dig och har du skinnbyxor till?
Önskar dig en fin dag🌸kram Veronica

Stina 2 år sen

Helt otroligt vilken fin hy du har!

Lena M 2 år sen

Viktigt med riktigt goa vänner som man kan lita på, härligt att du ska få se Magnus show. Jag tycker han är en av de bästa manliga sångarna i Sverige faktiskt.
Just vänskap grunnar jag på nu, och märker att en del försvinner när man blir sjuk och är borta från arbetslivet och det sociala, jag ser nu vilka som är mina riktiga vänner. Lite trist insikt ,att vissa som man trodde var äkta inte finns kvar längre när man inte är i “hetluften” längre.
Kram! (Har precis önskat mig din nya bok av dottern i julklapp!)

Jenny 2 år sen

Skulle gärna gå på bokmässan, om jag hinner😊

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Välkommen!

Therese 2 år sen

Kommer du vara på något event eller sammanhang med din bok fast närmare Stockholmstrakten sen? Hade gärna tagit mig ner till bokmässan men det är för kort varsel för att ta ledig från jobb osv :/

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ev så ska jag göra ett event med Stefan Odenberg på Hamburger börs i Stockholm i december!

Katja 2 år sen

Lycka till!

Katja 2 år sen

Vore kul med ett event i Sthlm!

Anna-carin 2 år sen

Vad kul 😊❤

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…