• 2019-09-25, 11:30
  • 13

Laddar ni kaffebryggaren kvällen före? Så är det bara är att trycka på knappen när ni kommer upp? Jag älskar det! Lade ut på instagram igår kväll och frågade, så många som svarat! Haha vi är som pensionärer allihop! Bara positivt menat. Bäst att förtydliga så ingen blir kränkt.

Jag älskar espresso, nymalt kaffe osv men inget slår riktigt bryggkaffe. Doften är magisk. Eller hur? Marilyn börjar ganska ofta 06 eller 07 på morgonen,  då laddar jag bryggaren kvällen innan utan att hon vet om det. Det blir alltid en så fin start mamma säger hon. Tänk att en så liten sak betyder så mycket.

De små detaljerna. Janne gör ofta kaffe och ställer fram koppen med exakt rätt mängd mjölk till mig när vi kollar nyhetsmorgon på helgerna. Jag älskar det.

Nu ska jag ner på stan och hälsa på företag som jag arbetade med när vi fotade min bok, ska bara signera dem och fixa mig lite. Hösten är här, blir en fin dag!

 

 

 

2019-09-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Janet 8 månader sen

Hej Johanna.

Nu är inte min kommentar kopplad till just detta inlägget men jag har en fråga till dig. Jag har också dessa jä*** extraslagen som du skrivit så mycket om. Hatar verkligen dom! Min fråga till dig är om dina också kan vara “kopplade” ibland? Liksom som om hjärtat hänger upp sig lite och inte bara slår enstaka extraslag.

madeleine 8 månader sen

Din blogg är så magiskt bra!
Älskar mixen av allt du bjuder på! Å alla dessa recept, fantastiska, jag har testat många å de görs om och om igen härhemma.
Brukar inte kommentera men ville bara titta in å säga hej å önska dig all lycka.
P.S jag laddar också kaffebryggaren kvällen innan :) Kram

Sanna 8 månader sen

Härligt! Jag jobbar inom akutsjukvåren så mitt kaffe blir när det blir,har man tur så dricks det 07 och har man mindre tur blir det inget kaffe alls, för mig förknippar jag kaffet med en break från mitt ibland tunga jobb, så kaffet är ju ofta en orsak att ta paus

Marita 8 månader sen

Det sista jag gör på kvällen och ladda kaffekokaren et
mindre mot morgonen i med en maskin tvätt tar över toalett o toa så vet man att man kommer hem jatill rent hem / ha en fin dag J

Nettan 8 månader sen

Jag tar oftast kaffe från Nespressomaskinen om jag dricker på morgonen. De gånger jag väljer bryggkaffe (som ju är himla gott) så laddar jag dock inte bryggaren kvällen före bara för att kunna trycka på knappen morgonen efter. Jag vill inte ha “nattståndet” vatten i behållaren och kaffepulver som legat i melittapåsen och blivit “luftat”. Nej, fräscht vatten och färskt kaffe ska det vara:)

Karin 8 månader sen

Laddar aldrig kaffet dricker på jobbet varje morgon.
Eftersom jag jobbar med kaffe och vet aromen försvinner när det kommer
i luftning.
På helgen brygger det när ska dricka det och bara doften.

Kristina 8 månader sen

Hej, köpte din bok igår på bokhandeln. Det är kanske mer gammalmodigt än förbereda kaffe dagen innan😉 Jag gillar riktiga bokaffärer där man kan gå runt och se alla böcker, det är någon speciell doft med nya böcker som jag älskar. Har bara hunnit bläddra igenom boken snabbt men den ser fantastisk ut. Stort grattis till en så fin bok. I helgen ska det tydligen bli höstrusk så då ska jag läsa boken sida för sida😊 dina recept från bloggen är så bra så jag längtar att få börja läsa boken. Stor kram Kristina

Svar på kommentaren:
K 8 månader sen

Heja dig som handlar i fysiska butiker. Såna som du behövs när alla sitter vid datorn och klickar. Dom förstår inte vilka konsekvenser det får i längden. Bra där!

Ulrika Hultberg 8 månader sen

Jag laddar alltid min kaffebryggare varje kväll. Sen är det bara sätta på knappen på morgonen. När man ska duscha. Sen är ju kaffet klart när man färdig duschad. Då smakar kaffet extra gott.

Eva 8 månader sen

Älskar att förbereda så mycket som går! Nu dricker ju jag te men min man dricker kaffe. Och nattjästa frallor är också en underbar morgonlyx😋

Anneli 8 månader sen

Jag dricker mitt morgonkaffe på jobbet, börjar alltid dagen med en kopp te, så nej… men tycker också om hösten, med klara dagar och “hög” himmel;)

Annika Sandström 8 månader sen

Laddar alltid kaffebryggaren på kvällen, det är ju världsklass!
Mer taktiskt än pensionärsvarning tycker jag. :)
Tack för en grym bok också, love it!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Den här lövbiffgrytan gjorde jag idag på vad jag hade i kylen, älskar ta lite vad som finns hemma, snabbt ska det gå. Detta tog 30 minuter från jag började skära grönsakerna.…