• 2019-09-28, 12:13
  • 5

Nu är vi snart i Göteborg efter en fantastisk premiär igår. Magnus Carlssons nypremiär på Cirkus blev en succe! Ska berätta mer i nästa inlägg. Finna massor med filmer från showen jag lade upp på stories på min instagam. Klicka på min profilbild så kommer ni dit så får ni smakprov från hans underbara show Från Barbados till Gamla stan.

Men nu- bokmässan hela dagen! Jag kommer vara där och lyssna på mina kollegor som också har montersamtal och signerar sina böcker, jag signerar mellan 16-16.30 Kom gärna dit och säg hej om ni är på mässan idag.

 

 

2019-09-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Lena 1 år sen

Alltid lika vacker. :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack snälla du! Ha en fin söndag.

Lotta 1 år sen

Fick låna ”Middag hos mig” av en kollega på jobbet, hon är lika matlagningsintresserad som jag. Nu har jag köpt mig mitt eget exemplar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Vad roligt! Tack snälla :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg