• 2019-09-29, 22:17
  • 4

Vilken helg! Tack alla som kom fram på bokmässan, ni är underbara. Fullt med folk, fullt ös från början till slut. Jag har träffat så mycket trevliga och inspirerande människor och författarkollegor, energi och skratt, allvarliga och intressanta seminarium.

Vill du beställa min bok Middag hos mig kan du göra det HÄR! Nu finns den åter i lager så du får hem den snabbt. Det är många som kommit fram på mässan och berättar att ni gillar den, extra kul att ni gillar att det är en sån rejäl bok.

Hela 240 sidor! Är så galet stolt över att gjort en så maffig bok med ett välarbetat omslag.

Ett extra stort tack till vår förläggare Annika Bladh, vi älskar dig!

Hon har jobbat stenhårt, så driftig och noggrann. Ser alla, lyssnar och lyfter oss författare, hon är verkligen en personlig förläggare. Jag är så glad att jag har fått ge ut mina böcker hos Bladh by Bladh!

Underbara, duktiga härliga Anna Benson! Hon har också gett ut böcker hos Bladh by Bladh och var med på författarmiddagen på Dorsia igår. Har ni min bok Middag hos mig finns hon även med på min viktiga tacksida som ni hittar sist i boken.

Min gröna långa klänning hittar ni HÄR. Fick mycket beröm för den igår, gillar färgen och fint med lång ärm. Ett kap om ni letar snygg festklänning, den har en medföljande svart underklänning också.

Igår bjöd Annika in till författarmiddag på Dorsia! Tusen tack för en generös och magisk middag, vilken god mat och dryck vi fick. Dorsia är både hotell och restaurang, vackert och burleskt. Har ni inte varit där innan- gå dit.  Tänk att Janne har sin lägenhet en minut bakom detta vackra ställe, har varit där flera gången men måste ändå bo där snart, bara mysa och inte gå en meter utanför hotellet. Men vi bor för nära så det har ännu inte blivit av.

Åt den godaste risotton till förrätt, ska ni dit, ta denna. Så god! Fisken till varmrätt var också super, desserten magisk. Björnbärsmousse och choklad, det kan inte gå fel. Släpade inte med mig någon kamera alls så enbart mobilbilder tyvärr.

Hann med att säga hej till Camilla Läckberg som signerade i Bonnier mitt emot. Alltid gillat Camilla.

Tack från hjärtat Margareta och din fina familj för den ljuvliga buketten ni kom med till mässan igår. Vad glad jag blev! Margareta hade jag som frisörkund i flera år när jag jobbade på Main i Göteborg, hennes dotter Pamela var också med några gånger, saknar verkligen mina fina kunder ibland och då är det så roligt att få träffa er ibland. Tack än en gång!

Kram till er!

Anders Hansen! Hann stå en stund och lyssna på när han pratade igår, min stora idol.

Nu ska jag sova ikapp, ladda om! Nästa helg är jag med i Nyhetsmorgon på söndag och Malou efter 10 på måndagen.

Kram

2019-09-29 Johanna Toftby

Kommentarer

Lotta 10 månader sen

Såå fina bilder i boken. Men det roliga är att jag lagat flera av dina recept från bloggen långt innan boken, de är nu standard i vår receptpärm här hemma på Ekerö. Ser fram emot flera mattips! Take care ❤️

Lotta 10 månader sen

Grattis till en fantastiskt inspirerande bok med så vackra bilder! Du är värd all framgång! Ikväll blir det lax med parmesansås härifrån bloggen👍🏻.
Kram och ha en bra vecka💕

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Tack Lotta! Åh vad gott, den är så god! Kramar och tack det samma

Anna 10 månader sen

På söndag sitter jag bänkad framför Nyhetsmorgon!! Vet du vilken tid ca?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…