ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kvällsträning och kvällsmat

/


Drömdagen för mig är en timma på berget, i skogen med Lucy för motion och dagsljus och en timma träning på gymmet. Älskar gå in på gymet nu när det blir mörkare och mörkare. Får så mycket energi! Trivs där, alla är där för samma sak.
Körde överkropp idag, biceps, triceps och axlar, alltid mage och lite rygg efter. Mår så bra av styrketräning, försök få in det i er vardag minst ett par gånger i veckan. Det gör underverk för hormonbesvär och om hjärtat hoppar mycket. Bra fettförbränning ihop med cardio.


Har nu gått ner mina semesterkilon, var svullen som en fotboll i ansiktet efter sommaren, men kan mina knep för att sätta fart på förbränningen. Nu ska jag öka på träningen ännu mer, älskar den här perioden för det blir mer tid att gå in på gymet på något sätt. Mörkret tänker jag inte låta mig göra mig trött och hängig.
Träna mer och rör på dig, var ute i dagsljus minst en timma om dagen, tänd massa ljus, umgås med nära och kära under mysiga middagar så klarar vi den här mörka årstiden bättre.

Kvällsmat efter träningen blev två stekta ägg i kokosolja, en avocado och tomatsallad (tomat, lök, persilja, olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar) och pinjenötter. Mättande och riktigt gott.
Tittar ni på bönderna? Så charmiga, haha! Tjejen som gav killen en burk med kakor…. som han tuggar i sig en under dejten. Så roligt och gulligt 🙂

17

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00