• 2019-10-09, 11:02
  • 3

Så härligt med en skön natts sömn! Sovit 8,5 timmar i ett sträck utan att blivit väckt, underbart. Är i Göteborg och ska strax ut på stan för att fixa lite inför Marilyns dag i morgon. I morgon den 10 oktober fyller hon 20 år! Det känns overkligt. Min yngsta fyller 20 år!

Vi ska fira med SPA på Upperhouse och behandlingar som hon önskar, sedan middag på kvällen. Men i helgen har vi stort kalas med middag hemma hos oss.

Ska strax ge mig ut, men måste tipsa er om Ellos som har 30% på alla deras överdelar. Är nöjd med tröjorna jag visade förra veckan. skönt material, jag har svårt för tröjor som sticks men dessa är sköna.

HÄR är leotröjan. Snygg till skinnleggings, eller höga svarta byxor.

Snygg i zebra också, HÄR. 

Klickade hem denna som kommer i morgon, söt med spets. 30% rabatt.

HÄR. 

Kolla även DENNA, den får jag hem i morgon. Älskar den stilen, snygg också till blanka leggings, höga skor så är det festligt även med en tröja.

Ska på barndop på lördag i Stockholm, Jannes son Eriks Oliwer ska döpas, jag älskar barndop i kyrkan! Jag och Janne åker upp fredag och även hans föräldrar så vi bor på hotell, ska bli kul att träffa alla, framförallt huvudpersonen som nu ska döpas. Ska hjälpa dem med pynt osv så ska ut på stan i Göteborg och fixa lite. Älskar ju duka så det är en ära att få hjälpa till med dukningen på fredag.

 

 

 

2019-10-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Katrin Lindenhall 2 veckor sen

Hej igen! Är det båthals på leopard ?tjejen på Ellos sa det. Tycker den ser rundhalsad ut på ena bilderna och sen på Ellos vid. Fanns sååå lite i storlek de kunde inte råda är 36 men tog 38 på päls och annat för jag vill ha lite vidd när man sticker ner snävare byxor. Är rädd om jag tar 38/40 att halsen inte blir snygg eller 34/36 om den är snäv i halsringning. Vore jättetacksam för råd. Tack på förhand dennablåg på 20% även med mitt medlemskonto så 399 kr. Tack snälla ifall du hinner svara. Det fanns 1 kvar i större fåtal i mindre. Tusen tack på förhand Mvh Katrin Lindenhall

Katrin Lindenhall 2 veckor sen

Hej! Tusen tack för de FINA tips om gossiga tröjor som inte sticks. Ska direkt klicka leoparden om den finns kvar annars var rost väldigt snygg. Tack för att du har fått mig att upptäcka Ellos.Ligger ett tidigare inlägg om pälsen LOVE IT. Önskar trevlig helg med dop och säkert en jättefin och uppskattad dukning. Mvh Katrin Lindenhall

Ulrika Hultberg 2 veckor sen

Ha det så mysigt på din dotters 20 års dag .
Och har det trevligt på dopet. Dop är ju så fint. Jag gråter alltid på dop. Det är ju lyckotårar som kommer. .
Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att…

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att…

Nu kan jag berätta. Personen som ställt till det så mycket för mig och min familj de senaste åren är åtalad. Aftonbladet har skrivit om det HÄR  Skövde Nyheter HÄR,  Det kommer att bli rättegång…