• 2019-10-14, 23:00
  • 14

Bästa starten på veckan är ett riktigt bra pass på gymmet. Då sätter du ribban, idag körde jag ett kvällspass och det blev styrka biceps, triceps, axlar och 30 minuter cardio efter. Blev en ny människa och kände mig så stark och pepp när jag kom ut från gymmet.

Gillar ni träna mer när mörkret och kylan kommer? Jag älskar det! Mörkt och ruggigt= mer pass på gymmet! Jag får mer energi och blir gladare. Sover bättre och får bättre tålamod.

Jag tror inte vi ska känna efter så mycket, klart att man inte ska träna om man är sjuk eller har ont någonstans. Men jag blir mörkrädd av hur många som hittar anledningar hela tiden att inte röra på sig. Jag tror man inte ska känna efter för mycket och inte fokusera på det jobbiga, då kommer man ju aldrig igång. Är man sjuk vilar man, men sen sätter man fart och gör det med ett jäklar anamma.

Lätt för mig att säga tänker ni, men jag vet precis hur man funkar när man hamnar i ekorrhjulet för jag har också varit lat och bekväm och känt efter för mycket.

Putta över dig själv över tröskeln och ge dig ut, belöningen kommer efteråt och sen vill du ha mer. Kroppen är finurligt smart som Anders Hansen ofta pratar om.

God natt och sov gott, i morgon blir det massor med recept!

2019-10-14 Johanna Toftby

Kommentarer

Lotta 4 månader sen

Ha-ha, nästan så man kunde tro att du läst mina tankar😊! Var nära att låta mitt lata jag (hinner inte, orkar inte…) vinna men så läste jag detta. En timmes PW med go musik i öronen✔️ Nu har jag fyllt på med positiv energi till kommande måsten! Tack för pepp👍🏻💕!

Eva 4 månader sen

Ser fram emot att få läsa dina recept!
Ha en fin tisdag!

Karin 4 månader sen

Det här inlägget gillade jag! Tack vare dig har jag bestämt mig för att börja göra smoothies eftersom jag har svårt att få i mig grönsaker och frukt annars. Även om jag haft synpunkter här inne innan (som jag fortfarande står för) så hämtar jag också mycket inspiration härifrån.

ÅsaC 4 månader sen

Att träna tar verkligen ned stressnivån. Känner många gånger nu när det börjar bli mörkt att det är lite kämpigt att ta sig iväg till gymmet, men jag vet att känslan efterråt gör att det definitivt värt det. Den jobbiga delen är egentligen att ta sig till gymmet. När man väl är där så kan man ju lika gärna träna :)

Sussie 4 månader sen

BÄSTA PEPPEN!!!!
Man mår såååå mycket bättre om man tränar och kroppen orkar och föryngrar sig. Hjärtat får jobba och kroppens egna medicin, läknings medicin, ENDORFINER!!!!
Dom är fantastiska!!!!

Till något helt annat! Har du gjort någon /några ansiktsbehandlingar på sistone? Är sugen på att boosta hyn. Har du någon/några behandlingar att rekommendera?

Ha en härlig tisdag!!

Mona 4 månader sen

Bra skrivet Johanna! Gillar träningstipsen.

Håller även med dig om ex, tänk om alla kunde släppa bitterheten och låta exet vara. Har haft samma med min killes ex, hon har varit helt galen.

Lotta 4 månader sen

Word! Precis så är det!
Har varit superfokuserad i åratal, gått upp 04.30 och sprungit/simmat innan jobbet. Just nu inne i en svacka men det är bara att bita i! Känslan efteråt är obetalbar och man orkar så mycket mer.
Ser fram emot recepten!
Ha en bra dag.
Kram Lotta

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Du kommer igång! Man måste bestämma sig, bita ihop. Du gör helt rätt!

Stor kram

Marita 4 månader sen

Så rätt Johanna! På’t bara!
Jag fixar inte att styrketräna eftersom jag är så lat och bara fuskar. Men jag går på pass. Ikväll ska jag dansa! Bästa för flåset!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Härligt Marita! Dansa är så kul och som du säger- grym konditionsträning!

Pernilla 4 månader sen

Kör du maskiner eller fria vikter?
Jag styrketränar 2-3 ggr/vecka och Kör spinning lika många gånger. Härligt och nödvändigt.
Kan du inte visa vilka övningar du gör? Alltid kul med ny inspiration.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Jag kör mest fria vikter men blandar för jag har favoriter…
Härligt, ja det är som du säger helt nödvändigt, kroppen går sönder till slut om man inte rör på sig, vi är gjorda för att röra på oss.

Ska försöka men fotar knappt inne på gymet för det är fotoförbud men ska försöka när vi är ensamma runt maskinerna.

Alexandra 4 månader sen

Jag har äntligen kommit igång med träningen med hjälp av en pt och mår så himla bra av det 😃 träningen hjälper verkligen mot ångest och oro💕

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Heja dig! Vad härligt att höra! Grattis! Det är ren och skär medicin!

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…