• 2019-10-16, 12:10
  • 15

Innehåller annonslänkar till Clarks och Ellos

Sitter på tåget och är snart framme i Stockholm, ska direkt ut till Bonnier för en intervju i tidningen Amelia, direkt efter ett möte med EU- kommissionen. I kväll ska jag äta middag med darling som också uppe i Stockholm och jobbar, men blir tidigt i säng, medverkar i Aftonbladet Morgon som sänds på TV3 i morgon, är med ca 8.15 om ni vill titta. Vi ska prata om min bok Middag hos mig, det blir kul!

Har en go träningsverk efter träningspasset igår kväll, det blev 6 km löpning på bandet och styrka. Nu är jag igång ordentligt, det är helt underbart. Har alltid tränat mycket och jag mår bäst på alla plan av att vara igång ordentligt.

Vill få up flåset mer så kommer köra intervaller nu så kommer konditionen också öka, fettförbränningen när det är som bäst. Testa utmana dig, jag vet många är rädda för att springa, köra spinning eller utmana sig så det blir riktigt jobbigt. Men det är ju då det händer grejer med din kropp. Lungor och hjärta behöver jobba. När ni väl är igång går det fort.

Tightsen sitter riktigt bra, de hittar du HÄR. Toppen är Rönisch och finns HÄR.

Dagens outfit är zebrakoftan HÄR, nya svarta brallor HÄR. De kommer ni gilla. Koftan är inte tjock vilket passar mig, jag har ett urringat linne under, koftan är snygg när den är knäppt tycker jag. Snygg till skinnleggings som också finns HÄR. Så fina på och inte varma.

Nu är ljuset helt katastrof när man ska fota, ber om ursäkt för dessa grumliga bilder men helt omöjligt i morse. Hoppas ni ser hur de ser ut ändå.

Har bråkat med ett företag om ett samarbete, har go lust att hänga ut alltihop just nu, om ni visste vad en del företag vill att vi influencer ska skriva ibland. Jag vägrar acceptera deras ordval, jag vägrar acceptera vad de tvingar mig att säga om jag inte alls står för en viss sak.

Jag står upp för det jag skriver till 100% och tackar hellre nej om de vill ha deras ord. Tänk på det om ni jobbar med företag som vill få er säga saker ni inte står för. Tacka hellre nej, det känns alltid bättre i magen efteråt.

2019-10-16 Johanna Toftby

Kommentarer

Kristin 4 månader sen

Tack för att du är så jordnära och äkta! tack för din ärlighet! det är därför jag följer dig :)
Kram
Kristin

Linda 4 månader sen

Måste erkänna Johanna att jag blir fan lite pepp av att komma igång med träningen nu när jag läser ditt inlägg. Träna bli trött få mer energi äta bättre och bli av med jobbiga tankar!
Kram Linda från Gotland!

Karin 4 månader sen

Jättefint inslag i morse på tv.
Synd att rösten kom först och munnen sen man såg det på alla 3
det hänge inte med riktigt som att det hackade lite.
Men ser fram mot att läsa boken bra jobbat att göra boken under din omtändigheter.
Skönt att det går framåt med åtal.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Tack Karin, ja det var riktigt tufft att fota och jobba med boken när jag hade en stalker efter mig. Och barnen.
Men nu är åtal väckt, känns riktigt bra efter allt hemskt som hänt.

Hoppas du gillar boken! Kramar

Anya T. Velickovic 4 månader sen

Då önskar jag dig lycka till vid kommande rättegång. Det är alltid jobbigt med rättsliga processer även för den som har rätt och blivit utsatt. Bra att det händer något i alla fall. Styrka till dig, ingen ska behöva bli utsatt på det sättet.

Ingrid 4 månader sen

Hur är koftan i kvalitén? Är den stickig? Den ser så fin ut, men jag är jättekänslig om det sticks.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Du, jag är EXTREMT känslig, hade den utan linne igår, det säger en del. ;-)

Underbar!!

Nettan 4 månader sen

Såg dig på TV3! Du är ett superproffs 🌟
Borde göra mer TV, naturlig och lugn.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Tack snälla du!

Kamilla 4 månader sen

Hoppas det gick bra på Aftonbladet. Din bok är verkligen mysig. Ja du en del företag tror att de kan göra och få en till att skriva helt galna saker som inte alls var tänkt från början eller ens stämmer överens med en själv som person. Säg ifrån och stäm om du måste

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Tack!

Sitter i taxin på väg dit, sänds på TV3 8.15

God morgon! 😃

Anya T. Velickovic 4 månader sen

Självklart ska du inte ställa upp på att skriva sådant som du inte står för. Har du samarbete med Weleda också? Jag tror jag har sett deras annonser på din blogg. Skriv gärna om “naturliga” produkter som deras, om du gillar dem. Jag tilltalas mer av sådana produkter än övriga (med övriga menar jag traditionell kosmetik och hudvård).

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 4 månader sen

Alla annonser som visas i flödet påverkar jag inte.
Det jag menar är samarbeten inne på bloggen.

Anya T. Velickovic 4 månader sen

Jag förstod du menade det, men tänkte att du kanske gillar Weleda eftersom du tar med deras annonser. Ha en bra dag!

Mikaela 4 månader sen

Så snygg kofta, hur är den i storlek?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…