• 2019-10-18, 10:48
  • 17

Innehåller annonslänkar 

Fredag och champagnens dag! Vad kan gå fel? Jag är på ett riktigt grymt fredagshumör! Har suttit och jobbat och ska ut och gå en runda i solen snart, äntligen ljust ute. Om några veckor åker vi på semester till sol och värme, det ska bli underbart efter några intensiva månaders jobb med min bok.

Ska till gymmet och efteråt massage, bästa på hela veckan, sedan hjälpa min kompis Helen med att tvätta håret för hon har opererat handen. Idag blir det pasta med musslor, kommer nog ta ett glas champagne till. Haha kolla flaskorna jag fick på min releasefest, då är inte hälften med på bilden för de fick inte plats… otroligt!

Tiden flyger fram nu, många har planerade jobbfester, för inte tala om adventmyset som väntar. Jag har tips på två superfina klänningar ni kommer gilla! En lång vinröd, glittrig med band man knyter fram eller bak, jag tycker den är normal i storlek men man kan gå ner en storlek om man tvekar.

Vinröda långa klänningen HÄR.  Skor och väska är Valentino.

Silvriga korta klänningen HÄR. Höga stövlar i mocca HÄR. De är underbara, ni är många som köpt dem men såg det fanns några storlekar kvar. Står skinn men materialet utanpå är mocca. Tycker det är snyggt när en hög stövel inte är tight utan mer lös, bra höjd på klacken.

Den är även fin till skinnlegging, sätt ett skärp eller ha den löst. Jag är 168 cm lång, den är lagom längd och inte för kort.

Lyktorna är från Skogsberg & Smart, jag köpte mina på NK Göteborg. De är så fina och bra kvalité.

Hoppas ni får en härlig fredag!

2019-10-18 Johanna Toftby

Kommentarer

Nettan 1 månad sen

Tack för svar på kommentaren om klänningen – jag hittade den jag också efter era förklaringar. Får skylla på att jag i princip aldrig handlar kläder på nätet – men jag ska lära mig:)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Vad bra! Jag ska kolla noggrant nästa gång så det blir enbart till en färg.

Kram

Nettan 1 månad sen

Angående kommentaren om den silvriga glitterklänningen som du svarade på Johanna… nej, det är inte länkat direkt in till den. Länken går till en annan klänning.

Svar på kommentaren:
Anita 1 månad sen

Det är smma klänning fast i ett annat mönster om du klickar till höger så finns där olika mönster på klänningen och där är den glittriga med.

Johanna Toftby 1 månad sen

Jo Nettan, det är bara att bläddra, det är inte jag som lagt in det så, det finns flera färger ;-)
Det är hur många som helst som beställt från den länken och då har det funkat.

AnnaE 1 månad sen

Klickade hem den svarta klänningen. Den får jag nog ha på nyår. Ellos har mycket snyggt! I år har dom så fina adventsstjärnor. Speciellt en som är i sammet med en liten ljusslinga som hänger utanpå stjärnan .
Ha en bra helg. Kram 💐

Cissi 1 månad sen

Hej Johanna, hoppas du har en härlig helg!
Har en fråga, helt off topic, men ställer den ändå.
Har du några bra idéer på bra matställen i Gbg där hund är välkommen?
Vi har födelsedagar i antågande och vill äta ute men kan inte lämna min lilla valp hemma.
Önskar dig världens bästa lördag 🍁

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Bee bar är ett mysigt ställe som alla är välkomna till, ligger i samma hus som Saluhallen!

Många fina ställen tar emot hundar men ring och kolla innan. Förresten! Kom även på Levantin- SÅ bra mat! Vi var där för några veckor sen.
Mysigt Brasseri, härligt ställe som jag varmt kan rekommendera. Hundar är välkomna :)

Jättemysigt och god mat!
Sedan hela NK, finns också fik och resturang.

Maria 1 månad sen

Hej
Jag hittar inte den silvriga klänningen är det Ellos?
Så snygg ,så den måste jag bara köpa

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Men jag har ju länkat här i inlägget rakt in till klänningen?

Ni skrollar igenom inläggen för fort ibland ;)

AnnaE 1 månad sen

Maria: Du kommer till rätt länk men klänningen finns i olika mönster

Anneli 1 månad sen

Firar dagen med bubbel och en glittrig top 😁🎉🥂🍾

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Härligt!

Ha en skön lördag!

Marie 1 månad sen

Jättefina båda klänningarna men synd att dom är i polyester. Jag tycker det blir rent för varmt, svettas som en tok. Tycker det är svårt att hitta snygga kläder i bomull, viscose eller linne idag. Hittar man ngt fint , ja då är det i polyester. Andas inte. Men som sagt , dom är jättefina på dej.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 månad sen

Om man ska ha annat material, ren bomull eller siden så får du lägga på en nolla till på priset.
Ska man ha en klänning i annat material kostar den från 1500kr minst.

Dessa är supersköna! Lediga, lösa.
Jag är känslig för material kan jag lova dig.
Använder inga plagg som är obekväma.

Kram Johanna

Maria 1 månad sen

Men för helskotta!
Mannen kommer hem ikväll efter en hel vecka iväg å jag ska bjuda på go-middag ikväll. Men saknar ditt fredagsrecept och känner mig sååå utlämnad till mitt öde 😜 #rädd

Skämt åsido, jag vänder mig till din receptbank och vet att jag här finner förförar-maten för ikv 😍

Glad helg!

Anita 1 månad sen

Du är så fin i allt du har på dig.
Tycker inte jag passar i något just nu är det bara svarta o gråa kläder som gäller får jag tag i något blommigt känner jag mig som en gammal kärring o den skickas tillbaka.
Jag har köpt stövlarna och de är jättefina tycker att det är finare med mocca till kläningarän skinnstövlar.

ha en härlig helg
kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa…

Har ju inte visat alla bilder från vår galna jeepsafari när vi var i Hurgada. Har ni varit på en jeepsafari i Öknen? Herregud, det var sjukt roligt! En fantastisk upplevelse att…

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa…