• 2019-10-20, 10:58
  • 1

Höstlovet närmar sig och varför inte ta en tur till vackra Stockholm och mys några dagar! Hotell Kung Carl har ett fantastiskt erbjudande där ni får 25% rabatt vid bokning av minst två nätter mellan 25/10 – 3/11 men också på jullovet 19/12 – 12/1.

Jag bor ofta på Kung Carl som ligger centralt vid Stureplan, hotellet är mysigt och personligt, det är en stor anledning till att jag gärna bor där.

25% gör en hel del så passa på innan det blir fullbokat. Ni bokar HÄR! Rabatten gäller på alla rum, även om du bokar som familj eller ensam.

I erbjudandet ingår:

Erbjudandet gäller i mån av plats utvalda datum 25/10-3/11 samt 19/12-12/1 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. HÄR bokar du. 

2019-10-20 Johanna Toftby

Kommentarer

Missnöjd 4 månader sen

Bodde på det hotellet i helgen.
Bedrövlig service i baren, rummet vi bodde i var heller inte bra, lyhört och trångt.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…