ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pannbiff med gräddsås och krispig pressgurka

/


Har ni en fin söndag? Hoppas det! Helgen har varit riktigt skön, jag har tränat, varit ute och ätit med vänner (grym kväll på Toso Gbg) och goa träningspass båda dagarna. Älskar hur kroppen svarar och känslan när man är igång är obeskrivbar.


Klapp på axeln alla som kört träning idag!

Jag kör mycket styrketräning nu men också löpning, älskar känna att konditionen blir bättre för varje dag. Även om ni tycker det är jobbigt att springa, spinning eller andra högintensiva pass- kör ändå. Till slut kommer ni bara vilja ha mer och märker resultat. Boosta inför vintern, kroppen mår bra av att ha kondis, du kommer orka mer när mörkret kommer och du sover bättre.


Vi körde på Nordic Wellness Exklusive idag, ett stort gym nere vid hamnen i Gbg, det är även 20-årsgräns. Ganska skönt faktiskt men gillar variera gym.
Nu till kvällens middag vi precis ätit. Jag gjorde köttbullar med pressgurka för ett tag sedan, ni är så många som lagat det efter det. Nu gjorde jag exakt samma men pannbiffar istället.
Recept HÄR! 


Hur gott, alltså detta blev så gott så jag smäller av. Jag kokar potatis med skal, nyttigare och mer näring. Biffarna steker jag i en riktig stekpanna så det blir en knaprig yta, sen gör jag såsen i samma panna.Egen pressgurka, magiskt gott.Jag har alltid lingon i frysen så lägger du ut på tallriken, godare än sylt. Men lingonsylt i såsen är ett måste.


Riktigt god söndagsmiddag!

6

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00