• 2019-10-20, 18:13
  • 6

Har ni en fin söndag? Hoppas det! Helgen har varit riktigt skön, jag har tränat, varit ute och ätit med vänner (grym kväll på Toso Gbg) och goa träningspass båda dagarna. Älskar hur kroppen svarar och känslan när man är igång är obeskrivbar.

Klapp på axeln alla som kört träning idag! Jag kör mycket styrketräning nu men också löpning, älskar känna att konditionen blir bättre för varje dag. Även om ni tycker det är jobbigt att springa, spinning eller andra högintensiva pass- kör ändå. Till slut kommer ni bara vilja ha mer och märker resultat. Boosta inför vintern, kroppen mår bra av att ha kondis, du kommer orka mer när mörkret kommer och du sover bättre.

Vi körde på Nordic Wellness Exklusive idag, ett stort gym nere vid hamnen i Gbg, det är även 20-årsgräns. Ganska skönt faktiskt men gillar variera gym.

Nu till kvällens middag vi precis ätit. Jag gjorde köttbullar med pressgurka för ett tag sedan, ni är så många som lagat det efter det. Nu gjorde jag exakt samma men pannbiffar istället.

Recept HÄR! 

Hur gott, alltså detta blev så gott så jag smäller av. Jag kokar potatis med skal, nyttigare och mer näring. Biffarna steker jag i en riktig stekpanna så det blir en knaprig yta, sen gör jag såsen i samma panna.

Egen pressgurka, magiskt gott.

Jag har alltid lingon i frysen så lägger du ut på tallriken, godare än sylt. Men lingonsylt i såsen är ett måste.

Riktigt god söndagsmiddag!

 

2019-10-20 Recept

Kommentarer

Sussie 1 år sen

Åhhh det känns som förr!
Du peppar med träning och träningsbilder samt bra mat, GILLART!!!!
Precis som en kommentar nedan så saknar jag oxå challenge eller lite tips på utmaningar, DU var bäst på det!!!!!
Vet att träning och mat går hand i hand, lite tips när sötsuget kommer in, protein shakes, träningskläder, ja ALLT vad finns där till. …
Du är så PEPP!!

Cilla 1 år sen

Hej! Vi sitter och planerar en kryssning med seaside som du åkte med. Jag vet att du skrev att man ska välja balkong så det är givet men sedan undrar jag över de olika paketen man kan göra som tillägg. Finns ett paket som heter aurea. Är det något du känner igen? Eller är det något annat paket du kan rekommendera? Tack för hjälpen Cilla

Åsa N 1 år sen

Hej Johanna,

Tack för de peppande träningsinläggen den senaste tiden! De inspirerar mig mycket i min egen gymträning.
Det är trevligt med träningstips på bra övningar och gärna utmaningar som “100 Squats om dagen i 30 dagar” som du har haft tidigare.
Grattis också till din nya bok!

Med vänlig hälsning
Åsa

Svar på kommentaren:
Sussie 1 år sen

Jag saknar oxå challenge, men visst är det kul att hon kommer in med tränings pepp😍

Ulrika Hultberg 1 år sen

Jag har varit ute och gått en lång runda med hundar. I går var jag på 60 års fest . Då drack jag champagne. Det såg god ut söndags middag . Jag hade själv gjort en fläskpannkaka med lingonsylt .
Ha det så bra.
Kram Ulrika

Anneli 1 år sen

Tack för du peppar oss och träna 🤩💕Ha en fin söndagskväll 😘

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Janne har hjälpt mig att skriva denna text: Tack alla underbara läsare för alla hälsningar och förlåt att jag inte orkat berätta mer. Trots att detta varit några av de tuffaste dygn…

Hej från sjukhussängen på Calanderska! Idag har jag opererats och just nu känns det som om jag blivit överkörd av en ångvält. Det har varit ett tufft år och de sista veckorna…