• 2019-10-21, 21:55
  • 9

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att jag sover bättre, jag märker verkligen skillnad! Tränar du är det också viktigt för återhämtningen.

Är du nedstämd? Får ofta migrän? Dålig mage?

Det är ganska vanligt att man har brist på magnesium för det är svårt att få i sig det i den vanliga kosten. Magnesium ska du ta på kvällen innan du lägger dig, det gör underverk för dina muskler, har du ofta kramp kan du ha magnesiumbrist!

Längre ner har du en rabattkod som ger er 20% rabatt på allt hos Better you!

Har även hört att människor med depression och psykiska sjukdomar kan lida av magnesiumbrist, vi får inte i oss det i maten helt enkelt.

När jag var hos en hjärtspecialist på Calanderska med mina extraslag i våras tipsade han mig om att äta Magnesium, det kan verkligen hjälpa om du har extraslag och hjärtklappning. Blev så glad när han sa det!

Magnesium är som antistress-mineral för kroppen.

Symtomen på att du har magnesiumbrist kan vara allmän trötthet, kramper, svårt att sova eller mentala besvär. Även muskeltrötthet.

Jag tycker det är en investering att boosta kroppen. Kan man lägga pengar på godis och nöje kan man även investera i sin hälsa.

Nu har jag en rabattkod till er som ger er 20% rabatt på Better You Magnesium men också på alla andra produkter HÄR. Passa på nu!

Skriv Toftbyvip vid kassan och klicka HÄR så kommer du direkt till produkten.

 

 

2019-10-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Jan -Åke Hagström 4 veckor sen

Käka piller vadåå för, klen upptagning i systemet så klockorna går fel ta ett varmt magnesiumbad och kom i harmoni med din kropp, sen kan man knapra tabletter efter behag då depåerna är fyllda.

Helena 4 veckor sen

Jag sover bättre sen jag började med Magnesium och sötsuget har minskat

Maiwor gustafsson 4 veckor sen

hej
jag undrar också vad du har köpt din grå tröja ser mysig ut.
Med vänlig hälsning
maiwor

Cecilia 4 veckor sen

hej
varifrån kommer din gosiga grå tröja:) ?

Anneli 4 veckor sen

Jag tar också dagligen mina vitaminer (för kvinnor 50+…) men har en fundering. Hur ser du på omega 3-6-7-9?
Min väninna tyckte att jag skulle testa, men är tveksam till om det behövs.

Jenny 4 veckor sen

Tack för rabatten. :)
Jag testar så får vi se :) . Lider av frozen shoulder sen i mars. Extremt smärtsamt & går nu på sjukgympa. Så allt som kan boosta kroppen köra jag med nu, ingefära & nypon samt Gurkemeja i kombo med svartpeppar.
Hoppas denna kapsel oxå kan hjälpa på nåt sätt. Allt gott & tack för bra recept .

Svar på kommentaren:
Annika 4 veckor sen

Åh fy! Kämpa på!
Jag rehabar för impingement och det går inte fort framåt. Ska få en kortisonspruta om nån vecka. Förhoppningsvis få vara smärtfri ett tag i alla fall.

Yvonne 4 veckor sen

Min dotter har migrän och magnesium har hjälpt jättemycket. Innan hade hon migrän minst en gång varje vecka. Nu har hon varit besvärsfri i över fyra månader.

Anna 4 veckor sen

Jag behöver verkligen magnesium men bli så himla risig i magen av det. Nån som har något tips?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa…

Har ju inte visat alla bilder från vår galna jeepsafari när vi var i Hurgada. Har ni varit på en jeepsafari i Öknen? Herregud, det var sjukt roligt! En fantastisk upplevelse att…

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa…