• 2019-10-21, 21:55
  • 9

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att jag sover bättre, jag märker verkligen skillnad! Tränar du är det också viktigt för återhämtningen.

Är du nedstämd? Får ofta migrän? Dålig mage?

Det är ganska vanligt att man har brist på magnesium för det är svårt att få i sig det i den vanliga kosten. Magnesium ska du ta på kvällen innan du lägger dig, det gör underverk för dina muskler, har du ofta kramp kan du ha magnesiumbrist!

Längre ner har du en rabattkod som ger er 20% rabatt på allt hos Better you!

Har även hört att människor med depression och psykiska sjukdomar kan lida av magnesiumbrist, vi får inte i oss det i maten helt enkelt.

När jag var hos en hjärtspecialist på Calanderska med mina extraslag i våras tipsade han mig om att äta Magnesium, det kan verkligen hjälpa om du har extraslag och hjärtklappning. Blev så glad när han sa det!

Magnesium är som antistress-mineral för kroppen.

Symtomen på att du har magnesiumbrist kan vara allmän trötthet, kramper, svårt att sova eller mentala besvär. Även muskeltrötthet.

Jag tycker det är en investering att boosta kroppen. Kan man lägga pengar på godis och nöje kan man även investera i sin hälsa.

Nu har jag en rabattkod till er som ger er 20% rabatt på Better You Magnesium men också på alla andra produkter HÄR. Passa på nu!

Skriv Toftbyvip vid kassan och klicka HÄR så kommer du direkt till produkten.

 

 

Kommentarer

Jan -Åke Hagström 1 år sen

Käka piller vadåå för, klen upptagning i systemet så klockorna går fel ta ett varmt magnesiumbad och kom i harmoni med din kropp, sen kan man knapra tabletter efter behag då depåerna är fyllda.

Helena 1 år sen

Jag sover bättre sen jag började med Magnesium och sötsuget har minskat

Maiwor gustafsson 1 år sen

hej
jag undrar också vad du har köpt din grå tröja ser mysig ut.
Med vänlig hälsning
maiwor

Cecilia 1 år sen

hej
varifrån kommer din gosiga grå tröja:) ?

Anneli 1 år sen

Jag tar också dagligen mina vitaminer (för kvinnor 50+…) men har en fundering. Hur ser du på omega 3-6-7-9?
Min väninna tyckte att jag skulle testa, men är tveksam till om det behövs.

Jenny 1 år sen

Tack för rabatten. :)
Jag testar så får vi se :) . Lider av frozen shoulder sen i mars. Extremt smärtsamt & går nu på sjukgympa. Så allt som kan boosta kroppen köra jag med nu, ingefära & nypon samt Gurkemeja i kombo med svartpeppar.
Hoppas denna kapsel oxå kan hjälpa på nåt sätt. Allt gott & tack för bra recept .

Svar på kommentaren:
Annika 1 år sen

Åh fy! Kämpa på!
Jag rehabar för impingement och det går inte fort framåt. Ska få en kortisonspruta om nån vecka. Förhoppningsvis få vara smärtfri ett tag i alla fall.

Yvonne 1 år sen

Min dotter har migrän och magnesium har hjälpt jättemycket. Innan hade hon migrän minst en gång varje vecka. Nu har hon varit besvärsfri i över fyra månader.

Anna 1 år sen

Jag behöver verkligen magnesium men bli så himla risig i magen av det. Nån som har något tips?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I går skrev jag om min blodbrist och bad alla som kommenterar att inte skrämma mig i onödan. Tack snälla alla som respekterade det! Men ni som tycker att ni vet bättre än…

Hej från väldigt blandat väder i Göteborg. Strålande solsken, regn och sen hagel. Vilken skur! Men jag hann med 7,5 km innan det blev kolsvart och jag lade benen på ryggen och…

Mormor ringde precis. Hon ringer mig många gånger om dagen och hon är ledsen, arg och gråter. Allt handlar om en och samma sak, att hon vill ha tillbaka sitt hus i…