• 2019-10-21, 16:51
  • 0

Nu kommer det mer och mer i media om min stalker och att hon nu är åtalad. HÄR är inslaget som Radio Skaraborg gjorde i morse.  

Expressen lade ut en bra artikel igår, HÄR kan du läsa den.

Jag hade aldrig kommit såhär långt om det inte varit för er, alla underbara läsare som hjälpt mig. Tack, tack, tack av hela mitt hjärta! Inte bara för att ni hjälpte mig att hitta vem som låg bakom alla trakasserier, ni gav mig också styrka och mod att gå vidare och inte ge upp. Ni är bäst!

För att orka och få mer energi tränar jag mycket nu. Bonus är flera kilon minus på vågen. Riktigt skönt att bli av med fläsk jag inte alls trivs med. Nu ska jag tillbaka där jag var för två år sedan.

Var på gymet 8 i morse för jag skulle till Löfvingkliniken för botox klockan 10 och man ska inte träna samma dag.

Körde styrka överkropp och 20 min intervaller på crosstrainer, flög ut från gymet som en ny människa. Helt underbart.

Möten på stan och suttit och jobbat på ett fik, det hör inte till vanligheten att jag köper latte eller “fikar” ute men skönt med miljöombyte.

 

2019-10-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa…

Har ju inte visat alla bilder från vår galna jeepsafari när vi var i Hurgada. Har ni varit på en jeepsafari i Öknen? Herregud, det var sjukt roligt! En fantastisk upplevelse att…

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa…