• 2019-10-21, 16:51
  • 0

Nu kommer det mer och mer i media om min stalker och att hon nu är åtalad. HÄR är inslaget som Radio Skaraborg gjorde i morse.  

Expressen lade ut en bra artikel igår, HÄR kan du läsa den.

Jag hade aldrig kommit såhär långt om det inte varit för er, alla underbara läsare som hjälpt mig. Tack, tack, tack av hela mitt hjärta! Inte bara för att ni hjälpte mig att hitta vem som låg bakom alla trakasserier, ni gav mig också styrka och mod att gå vidare och inte ge upp. Ni är bäst!

För att orka och få mer energi tränar jag mycket nu. Bonus är flera kilon minus på vågen. Riktigt skönt att bli av med fläsk jag inte alls trivs med. Nu ska jag tillbaka där jag var för två år sedan.

Var på gymet 8 i morse för jag skulle till Löfvingkliniken för botox klockan 10 och man ska inte träna samma dag.

Körde styrka överkropp och 20 min intervaller på crosstrainer, flög ut från gymet som en ny människa. Helt underbart.

Möten på stan och suttit och jobbat på ett fik, det hör inte till vanligheten att jag köper latte eller “fikar” ute men skönt med miljöombyte.

 

2019-10-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…