• 2019-10-22, 12:47
  • 8

Innehåller reklam för min bok Middag hos mig 

Idag var jag på gymet före halv åtta. Grym känsla att ge sig ut i mörkret och in på gymet för att träna, redan när jag får på mig löpartightsen känner jag mig stark. Tänk hur mycket mentalt påverkar oss.

Glöm inte reflexer nu när det är så mörkt och ruggigt väder, det räddar många liv. Jag älskar Smart in the darks fina reflexer som vi sålde i shopen förut. Kolla mössan så stiligt med reflex runt om så man verkligen syns.

Bilden nedan är efter löpning. Röd som en tomat. Jag sprang 6 km på bandet och 15 min stretch efter.

Jag tar bara kaffe före, har vant kroppen att inte behöva äta förrän framåt lunch. Vi är vanemänniskor, man måste inte kasta i sig frukost så fort man vaknar. Sen är alla olika, men ju längre jag väntar med frukost/lunch desto mindre äter jag under dagen. Kroppen är fiffig. Testa får du se.

Skön känsla efter man svettats och tagit ut sen, jag varierar ofta min träning men tycker inte det är lika kul att “bara lyfta” och inte svettas. Sen kan man lyfta riktigt tungt, jag vill känna att jag tränat på riktigt.

Gå kan en 90 åring klara av, men springa kräver mer kondis och det gör lite “ont” men skillnaden är enorm både på din viktnedgång och förstås din kondition.

Sen älskar jag också PW och långa promenader.

Har fått testa nya bars, ekologiska, veganska och naturlig sötning. Så goda och perfekt mellanmål ibland. Har rabattkod till er om ni vill beställa, dessa är riktigt goda och få ingredienser.

Dricker nästan aldrig Nocco men blev sugen, sedan längtar jag till Florida. Lutar åt att vi åker efter rättegången 19/2! Älskade Florida, kanske en kryssning igen, vem vet!

Har rensat och röjt i det lilla extrarummet hos Janne, massor med grejer efter min releasefest och packade upp några söta böcker, perfekt juklapp!

Är så glad över den fina kvaliten vi har på boken, rejäl pärm, inbjunden och fin “rygg” och inget fusk med mjukt material. Om ni visste vad många kränger dyra böcker men pärmen är sämre än en billig pocket.

Min bok Middag hos mig innehåller 240 sidor, mängder med recept och dukningstips, men också massor med JUL! Letar ni inspiration inför advent och jul har du recept, tips och massa kul!

Du beställer boken HÄR. 

 

 

 

2019-10-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Annika 9 månader sen

Jag springer också min morgonrunda med bara en kaffe i magen. Klämt milen utan problem.
Däremot har jag svårare att springa på em med tom mage. Då har energin hunnit gå åt under dagen antar jag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Ja så är det, man har energin kvar sedan dagen innan och du har inte hunnit göra av med din energi på morgonen.
Jag kan inte springa på dagen utan ätit bra, då rasar jag.
Man får känna av! Men det där med att man måste äta frukost direkt är så fel…

Elsa 9 månader sen

Godmorgon!
Jag har lyckats beställa två av dina böcker, av misstag. Troligen segade mobilen så jag trodde inte den första beställningen gått iväg. Men ingen skada skedd, den blir en fin julklapp eller present åt någon.
Min favorithelg är julen, har redan hittat flera favoriter i boken som jag ska göra. Måste bara försöka sansa mig ett tag till innan jag börjar på. 🙂

Lotta 9 månader sen

Hej.
När jag löptränar så gör jag det alltid på morgonen, bara kaffe innan.
Kroppen säger till själv när de behöver näring.
Gjorde din rotfruktsgratäng med köttfärs ikväll (från boken).
Supergott, kunde inte låta bli att addera vitlök, timjan, chili & vitlökskorv därtill.
Igår blev det apelsinpastan med lax.
Tack för inspo!

Anita 9 månader sen

Ja det är härligt brukar cykla 1 mil 5 dagar i veckan men för tillfället nerbäddad i fåtöljen ont i halsen o värk i kroppen

Katarina Johansson 9 månader sen

Idag tog jag en rejäl PW och snart ett styrketräningspass, har mått dåligt ett tag men nu känner jag att det är dags att ta tag i mig själv 😊 Blir så inspirerad av dina inlägg💪🏻
Ha en fin kväll 🍂🍁

Alexandra Jonsson 9 månader sen

Hej!
Hade vart kul med ett inlägg med löpteknik, jag har verkligen försökt, och försöker ”lära” mig springa, men benen känns bara tunga å klarar Max nästan 10 min ej på maxfart , då e jag lång och ”slank” nåt gör jag fel 😅

Camilla 9 månader sen

Hej Johanna!
Det är samma med mig, jag har aldrig kunnat äta frukost på morgonen.
Blir oftast när jag kommer till jobbet och helgerna ska vi inte prata om då blir det inte förrän framåt lunch.
Men precis som du så har jag vant mig vid det. Enda gången jag äter frukost är när jag t.ex. bor på hotell då finns det inget godare än bacon och äggröra :)
Ska jag äta frukost någon gång på morgonen så går det absolut inte när jag jobbar, då får jag gå upp hur tidigt som helst och det hade aldrig funkat för mig.
Det är som du säger också man vänjer kroppen vid det och jag kan absolut inte äta något mäktigt sen till lunch för jag blir så himla trött utan lagom är bäst.
Man känner sin kropp själv och mår bäst av det.
Kram <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…