• 2019-10-24, 14:36
  • 14

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Är på tåget på väg till Göteborg för möte och en spännande behandling på Löfvingkliniken, sitter med gapande ungar, hundar som skäller, några pratar sönder sina telefoner, osv osv.

Tur att resan mellan Skövde och Göteborg är en timma kort. Blir galen av alla dårar som gapar i telefon, fattar inte. Blir även irriterad på föräldrar som låter barnen härja runt som om vagnen vore klätterborgen på ett lekland. Högt och lågt är de, en hängde över sätet och flög rakt ner. Jag brukar säga till men tänker att föräldrar borde fostra sina egna barn.

Många har frågat efter den här blusen jag visade på instastories, följder ni mig på instagram klickar ni bara på profilbilden så kommer ni till stories. HÄR. 

Så fin på! Ni hittar blusen HÄR. Byxor som är de skönaste jag haft HÄR De är i kraftig trikå, leggings men ändå som en skön och snygg byxa. Ganska normala i storlek, men man kan gå ner om man tvekar mellan två.

Mörk när jag fotade men ni kanske ser ändå.

Blusen är billig nu, 30% rabatt!

 

2019-10-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Birgitta 1 år sen

Ni måste ju haft små änglar till barn som inte vågar säga NGT.
Är jätte glad om dom kan prata.
Men men det har tydligen ändrat sig.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Mina barn var ganska blyga som barn, de skulle heller aldrig riva ner ett ställe, jag hade tagit med dem därifrån på en gång.
Minns en gång de vill skratta och busa när vi var i kyrkan, jag tog båda och gick raka vägen ut. Störa i kyrkan är det värsta jag vet.
Ingen respekt alls, tänk tex på ett bröllop om barn flamsar som galningar och föräldrar gör inget alls.
Skulle bli tokig.

Så man får anspassa efter sitationen. Är du på ett tåg där folk sitter och blundar, kopplar av. Eller restaurang. INTE fasen låter du barnen härja runt. Man gapar heller inte i sin telefon. Man respekterar andra som sitter bredvid. Uppfostran och respekt.

Ulrika 1 år sen

Åkte från Sthlm i söndags hem till Gbg. Tyst kupé. Efter en stund började en mobil kvittra nån enerverande trudelutt. Tanten 65+ svarade och drog i gång högsta konversationen. Vi förstod snabbt att hon var veterinär. Min man gick och sa till tågvärden som i sin tur gick till damen och sa att “detta är tyst kupé, du får fortsätta samtalet på annan plats”. Då svarade kärring… damen “nej nej det går inte, jag har ett joursamtal nu som är MKT viktigt”. Nåväl, hon fick vackert masa sig iväg och sedan klev hon av i Skövde : )

Camilla 1 år sen

Ja detta eviga pratandet i mobilen är mycket tröttsamt. Många vet inte hur man sätter det på ljudlös i heller utan har högtalaren på så man får inte bara höra vad den som pratar säger utan även den i andra änden av luren.
Sen är det nonchalant också när dem står i kö till att betala och fortsätter att prata i mobilen, det är mycket nonchalant mot den som expedierar dem.
Även på bussen dem hinner inte mer än gå på bussen så börjar det att pratas i mobilen och när dem sen går av så hör “nu är jag hemma så du får ha det så bra”. Man undrar om dem har mobilförbud hemma ;)
Musik i mobilen är också störande trots att dem har lurar i öronen, men det hjälper knappt.
Barn som för liv och gör precis som dem vill är också ett störmoment, härjar vilt.
Tack och lov så gör ju inte alla det utan jag kan även höra föräldrar som säger till sina barn, men det märks på barnen också att dem inte är på det viset i vanliga fall.

Anna 1 år sen

Och jag hatar ljudet när folk skriver på sina datorer. Låter inte högt, men sååå störande.
Och när folk lyssnar på nåt på mobilen utan lurar.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Skriva på dator gör även jag men jag har MAC med grymma knappar som inte låter alls mycket.
Tyst vagn kan man boka men då snarkar folk istället. Hahaha, SÅ jobbigt eftersom det är så tyst. Skäms för den stackaren som snarkar som en motorsåg och i vagnen är det knäpptyst.

Ja det är inte lätt inte, men top tre jag tycker är jobbigast är helt klart ungar som gapar, folk som pratar (skriker) i sin förbannade telefoin hela resan. Värsta jag vet. Kommer aldrig förstå hur man kan vilja en hel vagn ska få höra varje ord.
Öronproppar hjälper inte tyvärr….

Marianne 1 år sen

Hej!!
Fattar!! Hänsyn kan vara på plats ibland 😄
Vet du hur länge man måste vänta med att göra fillers/botox när man gjort dermapen ? Ska också göra kur ,,

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

VERKLIGEN ;-)
Hm, jag tror kanske filler ett par veckor. Om du ska göra Dermapen före alltså men fråga kliniken!

Marita 1 år sen

Kan inget annat än hålla med dig Johanna 😊 Jag älskar barn men föräldrar som bara låter dom härja hej vilt är jäkligt irriterande och dessa mobiler som tar upp hela deras liv , ser ofta Mammor som går med sina barnvagnar där mobilen är Prio 1 😏 ha en fin dag ♥️

Agneta 1 år sen

Håller med dig helt, värsta jag vet med ungar som gapar, och vuxna som pratar högt i mobilen, värsta jag vet!

Birgitta 1 år sen

Jag håller med dig. Hatar verkligen när folk pratar högt i mobilen. Kan förstöra en hel resa. Och dessa ouppfostrade ungar skall vi inte tala om.Verkar nästan som om föräldrarna har fullt upp med att ha koll på sina mobiler.

Mona 1 år sen

Fruktansvärt. Hatar folk som pratar högt i sin telefon, fattar inte att dom vill att hela vagnen ska lyssna på deras privata liv.
Oförskämt!

Men fin blus Johanna! Klickade hem en direkt.

CHRISTEL 1 år sen

Tur att resan inte var så lång ja hu vale för sådant oväsen det är sjukt jobbigt

L 1 år sen

Förstår inte heller sånt, finns det absolut ingen uppfostran? Vuxna pratar högt i telefon och tror att vi alla är intresserade av deras samtal, ungar hänger och klättrar utan tillsägelse.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…