• 2019-10-24, 19:39
  • 10

Innehåller annonslänkar till lyko 

Jag tänkte jag skulle visa mina skönhetsfavoriter då ni ofta frågar vad jag har för hudvårdsprodukter. Det finns ju en djungel precis som med hårprodukter, så därför är det viktigt att du använder produkter som passar just dig.

Man behöver förstås inte ha produkter i samma serie, jag har många olika för att jag hittar mina favoriter. Samma som med hårvården.

Ju äldre vi blir desto mer fukt behöver vi tillföra, speciellt nu när det blir kallare ute. Varmt inne, kallt ute blir ingen bra kombo. Håret är elektriskt och svårhanterat, huden tappar lyster, blir känsligare och man kan känna sig glåmig och torr.

Här kommer mina tips och vad jag använder.

Magiskt serum med C-vitamin jag kört i flera år, älskar Image! Köpt hos Löfvingkliniken i Göteborg. C-vitamin är alltid bra och den här är en av mina absoluta favoriter.

Jag älskar bra grejer både till huden och håret och behöver mängder med fukt den här årstiden, jag kan även vara känslig, får ibland utslag runt hakan, mer porer osv. Akta er för att skrubba eller köra peeling för mycket, vissa tror det är bara bra men det kan ge motsatt effekt. Det repar huden, gör porer värre istället. Använd skonsamma produkter och aldrig om du är känslig eller har plitor, utslag.

Riktigt bra rengöring, the Max stamceller, också Image. Som ett litet botoxfix kallar de dessa produkter. Perfekt för vår hy i vår ålder. Skonsam, skön och huden får lyster och känns spänstigare.

Detta är en grym ansiktskräm från Shiseido, len och underbar att smörja in sig med. Solskydd ska det alltid vara, denna är även anti age. Galet bra kräm. Finns HÄR.

Härlig serum, inte för kladdig utan går in i huden snabbt. Ett koncentrerat lyft. Kan rekommendera den! Använd alltid serum, man kan bland med sin dagkräm. HÄR 

Världens bästa ögonpads- HÄR!

Svindyra men bästa jag haft. Om du kanske har mörkare ringar, vill få piggare ögon och lyster, jag lovar att ni kommer älskar dem. En tjej på NK som gav mig test för ett tag sedan, såg resultat direkt! Jag använder padsen två gånger och lägger ner dem i påsen igen.

Fick leta upp bilden jag skickade till Mats efter jag haft ögonpadsen, bilden är förstås INTE fixad. Smällde av bilden direkt, så nöjd med dessa pads och jag sköter min hy med bra grejer.

Tjejerna har en del från Dermalogica, dels för de har en “ung hud” men också att produkterna passar känslig hudtyp. Men det “händer inte” mycket om du vill ha mer än fräsch rengöring och om du som sagt har en normal/känslig hud.

Men masken är skön, en riktigt bra fuktmask som ger massa fukt. Jag sover med den på natten. Finns HÄR.

En dagkräm som också ger riktigt bra resultat. Den här har jag testat i ca 4 veckor, the Max från Image och de kallar den för litet botoxfix, den gör mirakel! Köpte mina Image på Löfvingkliniken.

Sist men inte minst- en rengöring jag haft i många år. Bra pris! Har den alltid här nere hos Janne. En skonsam och skön mjölk som inte torkar ut, ingen olja men massa fukt. Finns HÄR. 

 

 

 

2019-10-24 Johanna Toftby

Kommentarer

Tanja 10 månader sen

Tack för fina tips! Kan du inte göra ett inlägg med dina bästa make-up produkter också? Du är alltid så snyggt sminkad 😊
Trevlig helg!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Vad roligt!

Gör inte några speciella grejer faktiskt, hemligheten är bra produkter, mindre smink ju äldre man blir.
Men ska tipsa, har skrivit några gånger så man kan söka på smink i sökfältet så kommer mycket upp.

Ha en fin lördag!

Ulrika Hultberg 10 månader sen

Tack så mycket johanna. . Jag önskar dig detsamma trevlig helg.

Magdalena 10 månader sen

Hej
Tack för tipsen, blir nyfiken på märket Image :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Vad roligt!

Riktigt bra grejer.

Emma Lundwall 10 månader sen

Älskar allt med Image – serumet doftar dessutom underbart!!! 2 produkter du måste prova: Vinters Daughter serum och Good Genes by Sunday Riley… Jag bor i New York men tror de går att få tag på via nätet. Kraam

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 10 månader sen

Tack för dina tips!!

Ja åh det serumet är så bra så bra. Doften är magisk! Så fräscht! Kram

ps NY! Blir avis nu :)

Ulrika Hultberg 10 månader sen

Är dom dyra dom krämerna till ansiktet. ?
Jag får alltid smörja in min kropp och ansikte efter jag har duschat. Annars blir jag så torr i huden . Jag duschar varann dag , det trivs min bäst av . Tack för alla tips son du ger oss.
Kram Ulrika

Svar på kommentaren:
Anonym 10 månader sen

Det lättaste är väl att du klickar på länkarna – för att se om du tycker krämerna är dyra?

Johanna Toftby 10 månader sen

Jag har olika tips här så det finns inte länkar till allt. Image ligger runt 1000 kr men det är bra krämer som håller vad de lovar.
Lyko har även massor med produkter i alla prisklasser.
Vill man ha billigare tycker jag Clarins är bra och mycket privärda produkter.

kram och trevlig fredag!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…