• 2019-10-31, 19:41
  • 0

Åh, vilken bok jag måste tipsa er om nu. Den nakna flickan av Helen Stommel Olsson som precis kommit ut. Min grymma författarkollega som också har sina böcker hos Bladh by Bladh, hennes förra bok Gansterprinsessan vann Det stora ljudbokspriset 2018, helt fantastiskt! Så många som lyssnat på den boken.

Men nu har hon precis gett ut en ny spännande, gripande bok. Baserad på en sann historia.

Den handlar om unga Viktorias resa, från barndomen uppväxt i en sluten religös sekt på flykt från de svenska myndigheterna som ung mamma och vidare ut i världen på olika omvägar. Stripdansös, och ägare till en exklusiv nattklubb i Sverige.

Man får en inblick i hur andra människor har det, alltså den är så gripande och stark. Den handlar om hur uppfostran och uppväxten kan påverka oss människor, en omtumlande bok, jag blev så berörd. Ni måste bara lyssna eller läsa den.

Boken finns hos Nextory som dessutom har över 100 000 titlar! Lyssna eller läs när du vill, jag prenumererar på Nextory och lyssnar nästan alltid när jag går och lägger mig, eller på tåget. Underbar avkoppling i höst eller vinter nu när det är mörkare ute. Eller kryp upp i soffan med en filt och unna dig en stunds avkoppling.

Ladda ner massa böcker om du reser så behöver du inte ha wifi.

Missa inta lyssna på Den nakna flickan!

Skriv koden Toftby så kan du lyssna gratis i 30 dagar! (Gäller nya prenumeranter)
HÄR kommer du till Nextorys hemsida.

2019-10-31 Johanna Toftby

Kommentarer

Detta inlägg har inga kommentarer ännu. Använd formuläret nedan om du vill bli den första att skriva en kommentar till detta inlägg.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…

Innehåller annonslänk till Ioaku Vilket kalas det blev i lördags! Inte mycket som slår västkusten, sol och härliga vänner. Magdalena hörde av sig och var i stan och skulle ut och äta…