• 2019-11-03, 17:18
  • 1

Förra helgen hade Marilyn och hennes kompis Elsa sin gemensamma 20-årsfest på Pitchers i Skövde. Måste visa bilder från den här lyckade festen, är så stolt över tjejerna som hade fixat en helt fantastisk fest som de aldrig kommer att glömma.

De bjöd alla vänner och Marilyns fotbollslag och Elsas handbollslag på middag och massa kul på Pitcher för över 70 gäster.
Och så fint de hade gjort, de har förberett i flera månader och ville bjuda på en fest med sittande middag och temat för kvällen var schlagertema!

Vilka pinglor!

Marilyn och Elsa har varit tighta och goa vänner sedan de föddes, i vått och torrt har de alltid funnits för varandra, ödmjuka och goa tjejer. Det är fantastiskt med vänner man har haft i så många år och är fortfarande så tighta.

Elsas syster Emma och hennes kompis hade hjälpt dem med mycket innan och var också kvällens toastmasters, så duktiga tjejer. Elsa och Marilyns pappa stod i dörren, jag sprang ärenden och fotade kvällen. Det var roligt att se hur fint de hade fixat allt, senare på kvällen satt jag med Elsas föräldrar Magnus och Maria och timmarna flög fram. Plötsligt var kvällen 02, haha och vi stängde stället.

Här är Emma och Lisa-Marie som hjälpte till med kladdkakorna, Marilyn och Elsa bakade 10 kladdkakor med dajmglasyr, så galet goda.

Härliga vänner som kom, Marilyn och Elsa var lyriska över den här festen, så mycket överraskningar och spex, tänk vilka fina minnen de har med sig efter detta.

Här tar Lisa-Marie och hennes bästisar ton och sjunger för födelsedagsbarnen.

Smält dajmchoklad och ringla över kladdkakan, servera med grädde eller glass. Så gott!

Måste berömma personalen på Pitchers, vilken grym service!

 

 

 

2019-11-03 Johanna Toftby

Kommentarer

Ulrika Hultberg 4 månader sen

Vilket kalas. Vad mysigt de hade . Vad bra att de blev lyckat på kalaset. Tårtorna ser goda ut och fina. Vad roligt att marylin och Elsa är så tighta kompisar. Jag har också en bästa kompis som vi också så tighta. De får man var rädda om.
Ha det så bra.
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…