• 2019-11-04, 21:34
  • 3

Innehåller annonslänkar

Har ni haft en bra måndag? Vad kallt det är! Mysigt om det kommer snö snart.

Idag blev det styrketräning och 30 minuter på crosstrainer efter. Körde triceps, biceps, axlar och rygg. I med musik i öronen och sen kör jag. Redan när jag sätter foten innanför dörren på gymet känner jag mig stark. Det är häftigt hur den mentala biten fungerar. Det kan vara jobbigt att ta sig till ett träningspass, men så fort jag är på plats känns det redan bättre. Innan jag ens har börjat.

Blev så glad när en instruktör på gymet sa att jag ser piggare ut, att det märks jag tränar regelbundet. Och så är det, jag är känner mig mycket piggare nu. Starkare, gått ner i vikt och mår så mycket bättre att träna regelbundet, som jag alltid gjorde förut. Ett halvår som jag tappat styrketräningen och har saknat det massor.

Men så är livet. Det går upp och ner med allting, jag får ofta mer energi på hösten och vintern, konstigt nog. Men då trivs jag bäst på gymet. Ska du gå ner i vikt-börja motionera, jag tjatar om det men det räcker inte bara att köra gång med en diet, eller minska på kakorna. Jag lovar att det går mycket bättre om du även rör på dig regelbundet.

Varje dag minst 30 minuter rask promenad. Gärna en timma. Minst ett par gånger i veckan styrketräning och motion så hjärtat får jobba. Då utsöndrar kroppen måbra hormoner- då vill du även äta bättre och nyttigare mat. Det går hand i hand.

Tips på sköna och snygga träningskläder! Sport-top från Röhnisch HÄR

Tights Röhnisch HÄR Hur sköna som helst, andas och klibbar inte fast när du tränat.

 

 

 

 

 

2019-11-04 Johanna Toftby

Kommentarer

Anneli 1 år sen

Helt rätt det du skriver, resultat på vikten syns mycket snabbare om man även tränar och då är styrketräning plus kondition det bästa 👍 Kul med peppning från dig när det gäller mat och motion, mera av den varan hoppas jag på ( du har ju även en ( påbörjad eller klar)? utbildningen till pt har jag för mig, så du vet verkligen vad du talar om också 👍👍

Sussie 1 år sen

Den toppen och tightsen har jag med! Super bra märke, Rönisch och Casall är nog dom bästa märkerna…
Tycker det är så kul att du visar träning, pepp och tips, mer sånt!!!
Det är så skönt att röra på sig, trögt ibland men när man väl kommit igång så…… Hurra för oss!

Lotte 1 år sen

Jag har varit ute och sprungit ikväll och det är ju sååå härligt! Jag tror dock jag har löparmage så måste googla lite på det, fruktansvärt jobbigt iallafall!
Härligt inlägg och sov gott ;)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…

Innehåller annonslänkar Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen,…

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…

Innehåller annonslänkar Tre dagar kvar till första advent. Underbart! Här skiner solen precis så jag ska stänga datorn efter jobb sedan före åtta, tar alltid ett par timmas paus mitt på dagen,…