• 2019-11-05, 09:33
  • 3

Innehåller annonslänkar till Ellos, Blueco 

God morgon tisdag! Sol och minusgrader här idag, måste ut med Lucy snart på en runda, vilket härligt väder.

Många frågade på instastories var den silvriga klänningen kom från som jag hade när vi var på Danny i lördags. Jag gillar att den är oversize i modellen, blir tuffare look, sätt ett skärp i midjan annars.

Korta silverklänningen HÄR 

Höga stövlar HÄR, någon frågade varför jag inte talar om vart mina väskor kommer från, men jag har ju ofta samma väskor, inget man byter hela tiden. Men den här har jag haft i många år, märket är Valentino.

Tips på en snygg jacka, en ny fuskpäls från Blueco, finns HÄR. Älskar den typen av jacka. Gosig och cool stil.

Hoppas ni får en riktigt härlig tisdag, har fullt ös här idag, vi åker på semester på torsdag och ni vet hur det är innan man ska iväg, allt ska fixas och jag har så mycket som är halvklart men listornas mästare är jag det. Älskar listor att bocka av.

 

 

 

2019-11-05 Johanna Toftby

Kommentarer

Ulrika 11 månader sen

Hur är fuskpälsjackan storleksmässigt den är såååå snygg?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Jag gick upp en storlek men bara för jag ville ha en lite större, den är pangsnygg!

Eva 11 månader sen

super snygg o den klär dig :) åh var skall ni åka denna gången då? kram fina

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg