• 2019-11-15, 08:51
  • 8

God morgon på er där hemma! Här har vi precis ätit frukost och jag sitter vid poolen och jobbar lite. Vi bor verkligen på ett fantastiskt hotell, kolla in Steigenberger Pure lifestyle om ni ska till Hurgada. Riktigt bra! Just detta är från 16 år, men de har två hotell till som hör ihop som tillåter yngre barn också.

Vet ni! Jag har fått en rabattkod till er om ni ska till Egypten! Skriv koden JOHANNAIEGYPTEN när ni bokar resan så dras 500 kr av på varje resenär. Gäller till den sista november, avreseperiod 6/1-31/3

Gäller alla resor till Egypten på Apollo.se 

Klimatet i Egypten är fantastiskt! Vilken vecka, 30 grader och sol. Turkost vatten, jättegod mat. Ska även tipsa er om några smarta saker om man ska resa hit, kommer i nästa inlägg.

Hotellet har tagit all inclusive till en helt ny nivå. Vi äter på riktiga restauranger, inga röriga buffér, sushi, asiatiskt, egyptiskt, det finns allt. Helt underbart, har inte gjort av med en enda krona förutom en taxiresa och lite dricks. Du kan verkligen njuta här, premiumdrycker, glass från glassbox (ingen glassmaskin) och servicen är grym.

Minibaren ingår på rummet, den fyller de på varje dag. kex, bars, nötter, öl, drickor, juice.

Två glassar har det blivit i veckan, den här med kokos var galet god. Bara att gå till glassboxen och ta vad du vill.

Vi ligger alltid nere på stranden, några minuter från vårt rum. Men gärna poolen en stund på eftermiddagen.

Tips är att välja hotell med omsorg, ta reda på vad just du gillar. Hotellet är viktigt tycker både jag och Janne, man är mycket på hotellet förutom alla utflykter, Apollo har så galet bra utflykter vi varit på. Prisvärda- de ingår massor och så trevliga guider, ni måste bara åka hit om ni inte varit här. Häftigt med Öken, jeepsafarin, båtutflykterna, snorklingen i turkost vatten som är vackert som ett akvarium.

Men igår var vi på hotellet hela dagen och vilket poolparty! Dagfest när det är som bäst. Haha! Janne har bloggat också som ni kan läsa HÄR, han skriver bra och roliga inlägg tycker jag. Gör en fantastisk instats tex till Movember och ligger just nu som andra plats i hela Sverige, hur grymt är inte det!

DJ och härlig musik, jag älskar att dansa och visst är det kul med fest på dagen ibland. Alla är glada och stämningen är på topp.

Hahaha så sjukt mycket skum. Grymma dansare som fick fart på partyt, Janne bad mig ta en bild- ni vet ju hur det brukar gå.

Men han skulle fota mig och “råkade” visst filma dansaren bakom mig istället, hahaha kolla stories.

Jag står och poserar och håller in magen, hemma kör vi på igen med bra kost och hårdare träning, kommer massor med träningstips, men den här veckan ville jag enbart fokusera på vår resa och tipsa er om allt här nere istället för blanda bloggen med mat och annat, ni har ju massor med recept i arkivet.

Darling och jag har så kul när vi reser, gillar äventyr och upplevelser, tänk om den ena i förhållandet enbart hade velat ligga och sola, den andra ut på äventyr. Man måste nog försöka kompromissa…jag har inte fixat att man inte gillar upplevelser eller hitta på saker. Janne och jag är så lika där.

Vi kan däremot vara sjukt oense om när man ska gå hem, haha. Här nere har vi dock inte varit ute för man orkar inte, vi äter på restaurangerna, men sen hem. Solen steker vid 8 så det blir tidiga morgnar här.

Nu ska jag stänga datorn och lägga mig i solsängen, hoppas ni får en skön fredag!

 

 

2019-11-15 Johanna Toftby, Resor , ,

Kommentarer

Lena 8 månader sen

Så härligt det ser ut! Gillar Egypten vi var till soma bay kempinski förra året o där var oxå världsklass på både service maten o allt så lyxigt!!vi ville dit i år igen men apollo har inte längre med det hotellet tyvärr. Jag undrar vad systerhotellen heter som du nämner som ligger brevid då vi har en 2-åring o så gärna vill till ett bra hotell i Egypten?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Kul!
Sök på detta hotell jag länkat till-
Där står hotellen som hör ihop-
Ska ta reda på namnet exakt!
Ligger på stranden precis vid vårt-
Man kan gå på båda men barnen kan inte vara på det vi bodde på –
Men det är lika grym standard!

Ska leta reda på allt strax
Kram

Tommy oldfur 8 månader sen

Tycker du skall åka hit är själv på Red Sea Hotels i Markadi helt fint.

Maria 8 månader sen

Hej!
Jag har varit i Egypten flera gånger, sist i Makadi bay. Jag och min man älskar att snorkla, så bättre ställe finns inte inom rimligt avstånd. Visst är det trevligt med riktiga restauranger även på All inklusive, inte bara buffér. Finns så mycket spännande att uppleva, tex Luxor,Konungarnas dal mm. Hoppas många fler vågar uppleva detta fantastiska land.
Du har för övrigt en mycket trevlig blogg med intressanta och välskrivna inlägg!

Barbro 8 månader sen

Vilken underbar resa ni gör och låter oss bloggläsare hänga med på ett hörn.
Kram på er o hälsa Janne.

Anna 8 månader sen

Så underbart det verkar! Hehe lite nyfiken på vem det är som vill gå hem tidigt av er? :-)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

skrev jag inte?
Haha janne så klart!

ALLTID 😂🙈

Karin 8 månader sen

Haha, Johanna ! Brukar alltid vara mannen. Härlig resa ni gjort, ser ut som ni hittat ett underbart ställe med sol, bad och äventyr! Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…