ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Till dig som tycker att jag blivit ful

/

Jag fick ett brev från någon jag inte känner. Åtminstone antar jag att det är från någon jag inte känner, folk som jag känner brukar skriva vem det är ifrån. I stället fanns det bara en bild på mig själv och en kort text: ”Vet du att vi tycker att du var mer naturlig och snygg innan du gjorde fillers och läppförstoring. Det är inget bra budskap till unga tjejer att man ska se tillgjord ut tyvärr.”

Förlåt! Du eller ni som jag aldrig träffat, förlåt! Jag menade inte att få er att må så dåligt med lite filler att ni måste kolla upp min adress, skriva ut en bild på mig, klippa och klistra, köpa frimärke och kuvert och gå till brevlådan för att skicka det. Det måste kännas hemskt för er att det inte finns någon lättare lösning, som att låta bli att läsa min blogg eller sluta följa mig på sociala medier för att slippa se mig. 

Jag är så tacksam att ni tog er tid och besvär för att berätta att jag ser tillgjord ut. För att inte fler ska bli lika sårade över mitt utseende tänker jag stanna hemma i fortsättningen. Vi lever verkligen i en underbar tid när anonyma människor är så hjälpsamma att de berättar för andra hur de ser ut. Tala om för andra vetja att det var bättre förr. 

För säkerhets skull kör jag nu bilder på bloggen där jag har en påse över huvudet så inte fler känner sig illa till mods över hur jag ser ut. Än en gång- Förlåt! 


51

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00