ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Lucy opereras

/


Just nu sitter jag på helspänn och vill inte ha något samtal från veterinären innan tiden jag ska hämta henne… eller jo, klart jag vill men inte att något har hänt. Lucy opereras idag och jag körde in henne i morse. Lilla skruttan.
Detta är en planerad operation i Lucys mun och  de ska dra tänder som små hundar ofta har en del problem med. Men är supertrygg för veterinär Lena på Falköpings smådjursklinik är specialiserad på just tänder och opererar ofta sånna här småttingar. Lucy väger 2,5 kg och söva dessa små vill man inte göra i onödan men jag känner mig ändå trygg.


Ni är förresten många som blivit sövda av min pappa som arbetar på operation på KSS i Skövde och just narkos är alltid en risk, men måste man så måste man. Och det brukar ju gå jättebra!  Så roligt förresten att pappa är så omtyckt bland patienter, han är lugn och världens snällaste.

Idag fyller barnens fina kusin Nicole 14 år! Grattis på din födelsedag! Vi var på kalas hos dem igår och fick god tacogratäng och vit kladdkaka Nicole hade bakat. Mumsigt och mysigt att träffa familjen. Vi har mycket kalas den här tiden, pappa fyller i helgen, helgen där på, första advent fyller min Lisa-Marie år. Men kalas och middagar är så kul, barnen älskar det.


Vit kladdkaka är så gott med hallon på. Lägg i lite saffran nu till jul, finns ett gott recept HÄR om ni ska baka med saffran.


Tack för alla kommentarer sista tiden, så roligt att ni alltid engagerar er och skriver här inne. Vad gäller inlägget igår så är jag glad att ni gillar min humor. Blev inte det minsta arg över brevet, lovar er. Men klart jag undrar vad som rör sig inne i huvudet hos en människa som tar sig tiden att göra allt detta.
Får en del kommentarer från en Pia här inne som jag kom att tänka på. Elaka, hårda ord och ganska löjligt skrivet. Ser ju vart mailadressen hör hemma och ganska lustigt att det är en person jag hade i frisörstolen en gång. Tänk om jag hade vräkt ur mig på den nivån hon är mot mig här inne? För hon var extremt överviktig. Minns att hon knappt fick plats i frisörstolen ens. Fruktansvärt tjock. Hur skulle de se ut om jag sa rakt ut till henne- Men fy så ful och fet du är, usch du är en mycket dålig förebild för alla dina barn. För det är precis samma sak. Exakt samma sak om du säger så till en som är för smal. Så tänk er för.


Man lär sina barn att INTE säga så. Men undrar vad som hänt med en del vuxna kvinnor.
Nu ska jag byta om och gå ner till gymet, hinner med ett träningspass innan jag ska hämta Lucy. Skönt med lite styrketräning nu!


9

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00