ANNONS

Jeepsafari i Hurgada

/


Har ju inte visat alla bilder från vår galna jeepsafari när vi var i Hurgada. Har ni varit på en jeepsafari i Öknen? Herregud, det var sjukt roligt! En fantastisk upplevelse att få köra många mil rakt ut i detta mäktiga ökenlandskap. Bara sand, sand sand vart du än tittade. Som ett öppet hav, du ser inget land någonstans. Visst är det märkligt?
Ska ni resa till Egypten? Missa inte skriva in min rabattkod som ger er 500kr rabatt per person. Skriv JOHANNAIEGYPTEN, gäller resor från 6/1 -31/3 2020 gäller alla Apollos resor till Egypten.

Vi bokade utflykten hos Apollo och jag hörde många som var nöjda! Läs om alla utflykter i Hurgada HÄR. Man får mycket för pengarna på deras utflykter, bra guider så du får veta mycket, mat, dryck, aktiviteter. Vi åkte denna utflykt: Tur genom Egyptens vidsträckta öken. Vi hade däremot med oss massor med vatten. Bars, nötter mm. Man vill inte vara utan vatten i öknen. Hehe
Det var otroligt mäktigt att se solnedgången där ute, sedan stå och titta på alla stjärnor på himlen och månen som lyste så vackert. Magiskt. Man fattar knappt hur mäktigt det är ute i öken. Jag vill göra det igen!


Jag tror det är svårt att åka med på detta tyvärr om man är åksjuk, ta en åksjuketablett men är du känslig kan det bli svårt. Man kör i över en timma rakt ut på en mycket guppig väg som är krokig och de kör ganska fort. (Skitkul tyckte vi!) Såg ni mina stories förstår ni. Har ni problem med ryggen kan det också bli svårt.
Man kör även fyrhjulingar och de fick hämta en äldre som fick ryggproblem så ha koll på att ni inte är skadade eller är åksjuka så kommer allt gå bra.
Jag har svårt att tipsa er om saker utan att nämna sånt här.Vi fick se hur beduinerna lever, hjälp alltså, tänk att bo där ute i öken utan något mer än ett skjul över huvudet.

Det här härliga paret förlovade sig när vi stod och tittade rakt upp på stjärnhimlen. Romantiskt!

Sjalen runt om huvudet har man för sanden när man kör fyrhjuling. Du vill inte ha sand i ögonen så man har solglasögon, sjal som man tar med själv eller hyr och de hjälper dig att knyta på deras och riktiga sätt. Häftigt!
 

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00