• 2019-11-19, 09:49
  • 3

God morgon! Vilken julfeeling jag har här hemma, nu smyger jag in lite jul. Inga julsaker än men juldofter, julmusik och idag ska jag baka pepparkaksmuffins med nötkrämfrosting. Nötkräm var det bästa jag visste som barn, mitt bästa lördagsgodis och en guldnougat, kommer ni ihåg? Guldiga fina pappret.

Spelar Miss Li “Den vinter tid nu kommer” och har tänt massa ljus. Visst är den låten fin?

Tipsat om juldofter innan men detta är min favorit alla gånger. Magisk juldoft, inte för stark. Bara vinterdoft, gran och brasa.

Yankee Candle Christmas eve! 

Lucy ligger bredvid mig och sover hela tiden, allt gick bra på operationen igår. Men hjälp vad medtagen hon var. Jag bäddade in henne i tjocka filtar här hemma, deras temperatur går ner efter narkos, men hon kissade och var ändå med tycker jag. Matar vatten med vätskeersättning med sked så hon får i sig vätska och det går bra. Ska ge henne Nutri plus gel som är energi och vet hon gillar det. Tips om era hundar är medtagna efter operation eller valpar som inte ska vara utan energi.

Älsklingen!

Nu ska jag sätta fart här, ser fram emot ett benpass på gymet efter lunch också.

 

2019-11-19 Johanna Toftby

Kommentarer

Susanne 1 år sen

Susanne 1 år sen

Har du ingen liten spruta så du kan få i henne mer vatten. Lite i taget. Viktigt m vätska när dom varit sövda vet du ju så klart men såå lätt å tro att man ger dom tillräckligt ,pratar av egen erfarenhet. Hoppas hon piggar på sig snart lilla sötnosen.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Hon får i sig på en sked, eftersom hon är opererad i hela munnen tvingar jag henne inte in med en spruta, ho slickar i sig massor på skeden men nu dricker hon även från skålen- vätskeersättning så är är bra.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…

Idag har vi kikat på två stugor här uppe, så kul att åka runt och titta, drömma och tänk när man hittar något som känns rätt. Så spännande! Vi har kört längdskidor…