ANNONS

Lyssna gratis på mysiga julböcker i jul

/

Åh vad jag ser fram emot en mysig jul i år! Har bestämt mig för att pynta i tid, koppla av mer och bara njuta den här tiden.


Lyssna på mer ljudböcker på

Nextory

och tända massa ljus, för det är just avkopplingen och gemenskapen jag ser fram emot.När pyntar ni? Jag tänkte börja ta fram adventsstjärnor till helgen, har även laddat ner massa ljudböcker, flera härliga feelgoodböcker. Älskar julen så nu vill jag lyssna på Åsa Hellbergs roman Sonja och Maggan firar jul. Jag lyssnade på hennes bok Sonja och Rebecka i somras, dessa böcker är en blandning av både glädje och sorg, men mycket skratt. Mysiga böcker.Flera har även frågat om min bok 30 om dagen om den finns som ljudbok och ja! Det gör den ju! Den finns hos Nextory!


Är du sugen som jag på att julpynta och tända ljus, krypa upp i soffan och läsa en mysig bok? Eller kanske passa på att lyssna när du är ute och promenerar, tiden går så mycket fortare med en bra ljudbok. Eller varför inte lyssna med barnen tillsammans?


Jag lyssnar även på bandet eller på gymet- riktigt bra!Nextory

har över 100 000 titlar och du kan byta bok när som helst. Ladda ner så har du böckerna  i telefonen utan att behöva internet. Du bär med dig massor med ljucd och e-böcker i din telefon eller platta, så skönt!


Med koden

Toftby

så lyssnar du gratis i 30 dagar! Klicka HÄR så kommer du rätt.


6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00