• 2019-11-21, 20:34
  • 6

Åh vad jag ser fram emot en mysig jul i år! Har bestämt mig för att pynta i tid, koppla av mer och bara njuta den här tiden.

Lyssna på mer ljudböcker på Nextory och tända massa ljus, för det är just avkopplingen och gemenskapen jag ser fram emot.

När pyntar ni? Jag tänkte börja ta fram adventsstjärnor till helgen, har även laddat ner massa ljudböcker, flera härliga feelgoodböcker. Älskar julen så nu vill jag lyssna på Åsa Hellbergs roman Sonja och Maggan firar jul. Jag lyssnade på hennes bok Sonja och Rebecka i somras, dessa böcker är en blandning av både glädje och sorg, men mycket skratt. Mysiga böcker.

Flera har även frågat om min bok 30 om dagen om den finns som ljudbok och ja! Det gör den ju! Den finns hos Nextory!

Är du sugen som jag på att julpynta och tända ljus, krypa upp i soffan och läsa en mysig bok? Eller kanske passa på att lyssna när du är ute och promenerar, tiden går så mycket fortare med en bra ljudbok. Eller varför inte lyssna med barnen tillsammans?

Jag lyssnar även på bandet eller på gymet- riktigt bra!

Nextory har över 100 000 titlar och du kan byta bok när som helst. Ladda ner så har du böckerna  i telefonen utan att behöva internet. Du bär med dig massor med ljucd och e-böcker i din telefon eller platta, så skönt!

Med koden Toftby så lyssnar du gratis i 30 dagar! Klicka HÄR så kommer du rätt.

 

2019-11-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Nettan 9 månader sen

Nja… jag tycker att man tappar lite av traditionen och känslan inför advent och julmånaden genom att sätta fram advents- och/eller julpynt redan i mitten av november (eller ännu tidigare som vissa gör – det verkar bli tidigare och tidigare för varje år hos en del). Jag kommer dock att hålla på traditionen ett tag till och adventspynta lagom till 1:a advent. Jag hinner ändå trots fullt upp med jobb, familj, resor, träning mm på schemat.
Men som vi brukar säga härinne; alla gör som de vill.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Så klart alla gör som man vill- ingenting är fel.

En vecka kvar till advent så absolut inte för tidigt för mig.
Då hinner jag med allt jag vill och slipper stressa nästa vecka.

Ha en trevlig helg!

Lena M 9 månader sen

Hej Johanna! Jag älskar också att pynta och fixa i god tid. Blir så stressigt och “icke kul” annars. Men hur gör du med allt annat du har i fönstrena, ex blommor och annat pynt?
Jag ska ut och smyg ta minigranar att ha i vackra glasvaser i fönstren.
Önskar dig och din familj en skön helg, visst är november härlig, då man kan vila och mysa inför den hektiska december!
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Ja visst är det, jag tänker inte inte inte stressa sönder mig i december. Bättre ta fram lite då och då nu. Tog faktiskt fram några ljusstakar innan jag åkte i morse, sitter på flygplatsen och ska till London över helgen! Julshopping och möta upp Janne som är där och jobbar.

Ha en riktigt mysig helg, snart är det Advent!

kramar

CHRISTEL 9 månader sen

Haha jag pyntade hela huset i måndags allt utom granen . Jag är sjukskriven efter en allvarlig knäskada så får ta det när jag orkar,i Måndags var jag full av energi på med julmusik sen gick jag loss på det ,så tidig har jag aldrig varit .grannarna blev nog stressade av det haha för de började direkt en efter en .Ha en underbar helg bästa du kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

ÅH vad härligt!!

Njut av en mysig tid och krya på dig!

Kraam

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…