• 2019-11-22, 11:08
  • 4

Innehåller annonslänkar 

Hej vänner!

Hoppas ni har en riktigt fin fredag, jag körde från Skövde tidigt i morse och nu är jag på Landvetter flygplatsen. Jag ska till London över helgen, tjoho! Älskar London och det kommer bli julshopping och julmys, nu är alla lampor upptända och julpynt högt och lågt.

Janne är där på möten och jobb så då bokade jag flyg och åker ner så umgås vi där i helgen.

Outfit är brallor från Blueco HÄR, skinnimitation, helt underbara. Ni kommer älska dem! Jag har M men de är något stora, måste beställa S. top FilippaK, kavaj HÄR. Älskar den kavajen för den är ooversize. Snyggt till skinnleggings och en hög klack, så är du festsnygg. Fattar inte hur billiga byxorna är, 399kr! Älskar dem!

Har faktiskt tagit fram några adventsljusstakar hemma, tjejerna älskar det och det blir sååååå mysigt. Plockar fram lite då och då nu, har bestämt mig för att inte stressa i december.

HÄR är blusen jag har på mig idag, missade länka förut. Rostfärgad i glitter, superfin nu i vinter till glöggfesten.

Har kommit fram till hotell Bloomsbury! Så smidigt att åka till London, vi boodde i Bloomsbury området i nyår när vi var här med Magnus och Mats- jättebra läge, mysigt och man går till allt.

Nu blir det julshopping, Janne kommer runt 19 efter hans möten och då blir de middag! Kram på er!

 

 

2019-11-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Lotta 9 månader sen

ÅH! London är magiskt i jul!
Lite avis nu ;)

Linda 9 månader sen

Tack för alla tips! Har du även tips på var jag kan hitta snygga sneakers som passar nu på vintern? På sommaren har jag vita men de gör sig inte lika bra nu i novemberrusket ;-) Ha det gott o tack på förhand! Kram

Ulrika Hultberg 9 månader sen

Hej!
Vad mysigt du kommer ha det i London. Med julshopping, hoppas att du hittar något fint. Förresten hur mår Lucy, har hon kommit igång äta lite grann. Ha det så trevligt. Så hörs vi nästa inlägg i din blogg.
Kram Ulrika

Lotte 9 månader sen

Gu va mysigt med julshopping :) Jag har lyssnat på julmusik i en vecka nu och tagit fram stjärnor och stakar. Det är ju stämningen innan jul som är bäst! Imorn ska vi baka pepparkakor :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…