• 2019-11-23, 11:40
  • 3

Innehåller annonslänk längre ner 

Här kommer ett vykort från älskade London! Vilken dag vi hade igår. Jag älskar ju allt med julen så detta är paradiset. Vi firade nyår här förra året och fick se den vackra julbelysningen som gör London till den mest omtyckta staden! Men nu är vi vi här innan jul och det är helt fantastiskt. London är alltid vackert men detta är som en saga. Julbelysningen är verkligen wow! Som att kliva in i romantisk julfilm.

Har ni möjlighet åk hit innan jul! Jag har fotat massor och vill dela med mig med lite mysiga julbilder till er, jag var som ett barn igår, gick och strosade runt, men shoppade en hel del. Hittade såååå fina julklappar till tjejerna så jag knappt kan hålla mig. Man ska ha bra skor i London för man går hela dagarna. Det är alltid det bästa sättet att upptäcka en stad till fots, har ni inte åkt bussarna måste ni göra det.

Piccadilly Cirkus!


Jag har en del på min lista som vi ska bocka av idag, måste hinna med ett par mysiga saker men sen ska vi äta och njuta. Ska tipsa om ett par bra restauranger i nästa inlägg. Men missa inte min stories för jag filmar mycket och skriver platserna så ni kan lätt skriva ner om ni vill ha tips.

Här kommer julmys från London!

Ett måste är att besöka detta magiska julpaket Carrter Old Bond Street! Helt underbart vackert och ännu vackrare i verkligheten.

Liberty måste ni besöka, ligger en tvärgata in från Regent street. Julavdelningen på våning 4 var galet! Så kul att se.

Kanske en påfågel istället för jultomte vid granen?

Popup champagnebaren Nyetimber wines var sååå fin! Pytte pytteställe. Kolla inredningen.

I en smyckesbutik bredvid hittade jag några presenter som jag blev så glad över, visst är det kul att hitta den där rätta presenten. Roligare att ge även om det är kul att få paket.

Sedan gick vi in på några riktiga engelska pubar, allt är julpyntat, så kul!

Högljutt och trångt klockan 17! Precis som det ska vara i London.

Sen åt vi en god middag på Brasseri Old Comton! Ligger i Soho och det var Mats som hade varit där med sin mamma när de firade henne, här var vi när vi var och firade nyår med Magnus och Mats, men vi var så nöjda och gillar mysiga Brasserier så vi tog detta stället igen. Jag åt en fantastisk köttbit, beasåsen måste ni beställa dubbelt av för den är grym. Äter nästan inget kött hemma så tar gärna det ibland ute. Fullt med folk, mysigt och riktigt bra stället. Toppenservice, maten var riktigt bra.

Bruna glittriga blusen är såå fin, älskar färgen. HÄR finns den! Rak och inte lång, fin att både stoppa i lite i sidan eller ha utanför.

Idag blir det julfrossa på Harrods!

 

2019-11-23 Resor , ,

Kommentarer

Anette 10 månader sen

Hej Johanna 😊 Det ser underbart ut, vilken härlig julstämning 😊🌲 Nästan år blir drt en resa till London med min käraste 😊
Tack för alla bra tips , tycker om din blogg väldigt mycket , brukar läsa den varje dag😘

Solstrålar från Norr😊

Michela 10 månader sen

OMG vad jag längtar efter London om tre veckor! Det går knappast att inte få Julkänslor där bland all julpynt som är maxad och där more is more är vad som gäller!
Förutom att insupa Julstämningen ska jag dock göra en väldigt spännande Tour på sen eftermiddag där vi får gå i Jack the Ripper fotspår … För mig som pluggar kriminologi lite av ett måste och något som står på min Bucket list så att få bocka av detta är redan en fantastisk julklapp!
Kram vännen!

Anita 10 månader sen

Så mysigt det ser ut

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Detta är ett trevligt brasseri som ligger i Soho på 34-36 Old Compton street. Mats hade ätit där med sina föräldrar och var nöjda, ett säkert kort är alltid trevligt. När killarna…