ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Stoppa galningen!

/

Nu räcker det! Jag vill varna er för en person som utsatt och lurat flera människor under en lång tid. Nu har det spårat ur totalt.
Varje vecka får jag nya tips och frågor om galningen. Har du också drabbats av henne? Berätta, dela och sprid, det är dags att sätta stopp för det här! 

Personen håller till på olika forum, men även väldigt mycket på Facebook och Instagram. Hon kontaktar olika människor, ber ofta om hjälp och säger sig ha cancer. Till en början vill hon bara ha en dialog och chattar för att få sällskap, tycker mycket synd om sig själv. De flesta går tyvärr in i fällan och blir efter ett tag lurade att skänka pengar. 

Sedan blir det riktigt illa. När någon inte vill ge pengar eller möta upp personen så vill den här galna människan i stället bli adopterad och man ska bli hennes mamma. Ni hör ju. Blir bedragarens mamma? Det är så sjukt!

Nu har jag fått ett mail från en stackare vars barn blev lurat och indraget i fällan. Den stackars tjejen var bara 12 år. Galningen ville träffas och lockade med att barnet skulle få en dyr present, mamman till barnet fick en chock. Tur att barnet berättade. Galningen blev arg och hotade med att barnet ska försvinna, att om hon inte adopterar bedragaren så ska det hända något hemskt. 

Alltså fattar ni? Hur sjukt! Vad f…n hade hänt om barnet hade åkt för att träffat dåren?? Jag får ont i magen. Mår illa.
Jag vet att detta låter ofattbart och galet på alla sätt, men det är just vad det är också. 

Dela detta, sprid så mycket ni kan! Ett signum för människan är att man ska adoptera henne och alltså bli hennes mamma.

Ni måste polisanmäla om ni är utsatt för kvinnan.

Nu ska vi sätta stopp för detta en gång för alla. 

21
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00