ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Mer om galningen som försöker locka till sig barn

/

Många reagerade på texten i förrgår om galningen (HÄR) som försökte locka till sig ett barn. Så jag bad Jessica, som var den som kontaktat mig med varningen, att skriva själv om vad hon och dottern varit med om. Ju mer jag hör desto mer häpnar jag – människan verkar vara helt mammafixerad och har krävt att Jessica ska amma henne! Fattar ni hur sjukt detta är. Det är ju ett psykfall som ni ska akta er för. Hon lurar skiten av folk, bedrar och ljuger om att hon har cancer, samlar in pengar och nu även ger sig på stackars barn. 

Jessica är projektledare på Änglagården i Laholm, som ger både människor och djur en andra chans. Hon och Änglagården har nominerats till pris på Svenska Hjältar-galan och gör så mycket gott. Det är fruktansvärt att de ska behöva känna sig otrygga själva, de som hjälper så många andra! Läs mer om Änglagården på http://www.allaslikavardeidegardenhalland.se

//

Jessica: Jag tog kontakt med Johanna för att jag visste att hon råkat ut för en obehaglig person. Jag ville ha lite tips och råd.

Jag och min tolvåriga dotter råkade ut för en person som försökte locka min dotter till sig genom att vilja ge henne dyra gåvor. Jag skulle även ”adoptera” denna personen. Mycket mycket mer har hänt som jag inte vill skriva här öppet.

Allt detta har resulterat i att min dotter inte vågar sova ensam, hon vågar inte gå ut till sina älskade hästar själv och hon är livrädd för att gå själv till och från skolbussen. Har fått be mina vänner om hjälp så att min dotter slipper gå ensam!  Är jag arg? Ja det är jag. Såna här personer behöver vård på ett professionellt sätt så att andra oskyldiga ska slippa att vara rädda.

Jessica Enoksson på Änglagårdens Give & Get 

24

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00