• 2019-11-28, 10:15
  • 3

Innehåller annonslänkar till Blueco 

Black friday närmar sig och det är många som vill fynda julklappar, är du inte intresserad är det bara att scrolla ner så kommer du till recept eller inredning.

Jag tycker det är fantastiskt att man kan handla till så bra priser, jag vet de som tex inte har råd att köpa så mycket till sig själv för de har småbarn eller tonåringar som kostar, det är ju jättebra när butikerna ger er så mycket rabatt, kanske kläder du kikat på som nu är till halva priset.

Blueco ger er hela 40% rabatt på hela webbshopen (utom Moet) och mina läsare får en förtur redan idag! Rabatten kör igång för övriga imorgon fredag, så passa på idag så det inte är slut det ni kikat på.

Skriv koden BLACKJOHANNA vid kassan så dras 40 % rabatt på allt!
Startsidan med allt HÄR!

Byxorna i fakeskinn jag hade i London sålde slut direkt, jäklar vad ni gillade dem. Så sköna och användbara och billiga! Jag har dem även idag men inte fakeskinn, de finns i annat material också.

Byxorna HÄR! (Tvekar man kan man gå ner en storlek, jag tyckte de var något stora i storleken)

Toppen i guldtryck HÄR! Användbara plagg som ändå är snygga i vardagen.  

Nu har jag precis landat  i Umeå, fick se solen uppe i luften, jag satt klistrad på rutan, haha har det någonsin varit så mörkt som det varit i november?

Ska bli kul att gästa SVT Go´Kväll, idag spelas det in- men sänds på tisdag den 3/12, vi ska prata om min bok Middag hos mig, mina julminnen hur det var när jag separerade och mycket annat smått och gott.

Härligt att komma till vinterlandskap!

2019-11-28 Johanna Toftby

Kommentarer

Sussi 6 månader sen

Vilken bra uppfödare du har! Vet att min nöffe inte blir så mkt äldre så tittar nu på uppfödare i närheten. Guld värt med en bra uppfödare.
Haha ja menade ju Lucy:)
Vår uppfödare väldigt bra men så långt bort tyvärr.
Ja detta var ju nåt helt annat, advent hos dej ser riktigt mysigt ut!

Emelie 6 månader sen

Hej! Behöver man skriva någon kod för att få rabatten på hensidan? Trevlig vistelse i Umeå❤
Kram

Ulrika Hultberg 6 månader sen

Hej!
Då ska vi titta på Go kväll 3 december. Ha det så bra. Vi ses i nästa inlägg i den blogg . Vad fint du hade julpyntat. Hur mår Lucy nu ?
Kram Ulrika

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…

Innehåller annonslänk till Ellos Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar…